Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Νικολάκης Ζεγκίνογλου στο media.gr: «Είναι δώρο για μένα να έχω συμμετοχή σε μια τέτοια σειρά, όπως το Milky Way»

«Ο Βασίλης Κεκάτος είναι ο σκηνοθέτης που εμπιστεύομαι»

Η πολυαναμενόμενη σειρά του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών Βασίλη Κεκάτου Milky Way κάνει πρεμιέρα στο MEGA την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου και το μεγάλο κανάλι, το βράδυ της Δευτέρας, υποδέχτηκε τους δημοσιογράφους στο Κέντρο Πολιτισμού Iδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για την προβολή των δύο πρώτων επεισοδίων.

Εκεί βρέθηκε και το media.gr και ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Τσακίρης, ο οποίος συνομίλησε με μια από τις πρωταγωνίστριες της σειράς, τον Νικολάκη Ζεγκίνογλου.

Μιλήστε μου για την συμμετοχή σας στο Milky Way, στο οποίο πρωταγωνιστείτε. Πως αισθάνεστε;

Είναι δώρο για μένα να έχω συμμετοχή σε μια τέτοια σειρά. Ο Βασίλης Κεκάτος είναι φίλος μου, είναι ο σκηνοθέτης, ο οποίος εμπιστεύομαι και που οραματίζομαι μαζί του, να δουλεύουμε μαζί αρκετό καιρό. Είναι μόνο χαρά να είμαι σε αυτή τη σειρά.

Πως είναι η συνεργασία σας με τον Βασίλη Κεκάτο;

Η συνεργασία με τον Βασίλη Κεκάτο είναι όπως πηγαίνεις με ένα φίλο σου, για καφέ, αράζεις, πίνεις μπύρες και τα λοιπά είναι αυτό για μένα είναι χαρά. Ανυπομονώ κάθε φορά τι θα μου πει, ποιον κόσμο θα μου προτείνει, ποιο σύμπαν θα μου ξετυλίξει για να μπορέσω να μπω και εγώ να δουλέψω μέσα σε αυτό, να αρχίσω να φαντάζομαι και τα λοιπά είναι πολύ ιδιαίτερη και ωραία η σύνδεση που έχουμε και νομίζω μας πηγαίνει πολύ καλά. Μέχρι στιγμής έχουμε συνεργαστεί στα περισσότερα πρότζεκτ.

 

 Σταύρος Τσουμάνης/Νικολάκης Ζεγκίνογλου

Πριν δύο χρόνια η ταινία μικρού μήκους του Βασίλη Κεκάτου στην οποία πρωταγωνιστούσατε βραβεύτηκε με τον Χρυσό Φοίνικα. Μιλήστε μας γι’ την εμπειρία σας

Εντάξει, αυτό είναι κάτι το οποίο ήτανε ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα. όταν είσαι ένας ηθοποιός στην Ελλάδα, δεν σκέφτεσαι κάτι τέτοιο, δηλαδή υπάρχει τόσο μεγάλος ανταγωνισμός, τόσο μεγάλη ανεργεία που και το να δουλέψεις κάπου σου φαίνεται κατόρθωμα τώρα πόσο μάλλον να πηγαίνεις
στις Κάννες, στο μεγαλύτερο φεστιβάλ κινηματογράφου και να αποσπάς το μεγαλύτερο βραβείο. Νιώθω πολύ ευλογημένος γι αυτό.

Όσον αφορά τον ρόλο σου στο Milky Way βλέπουμε ότι η κοπέλα σου μένει έγκυος. Εσένα σου έχει τύχει κάτι ανάλογο;

Εντάξει, δεν μου έχει τύχει ή το οτιδήποτε σε τέτοια ηλικία, μου έχει τύχει όμως να είμαι παρατηρητής τέτοιων σκηνών καθώς έχω μεγαλώσει και εγώ σε επαρχία, την Κρήτη. Δεν ξέρω πώς είναι. Έχω δει κορίτσια τα οποία ήμουν ερωτευμένος να είναι, να έχουν μείνει πχ στάσιμα σε κάτι τέτοιο και να σκέφτομαι πόσες πιθανότητες θα μπορούσαν να είχαν μείνει έγκυος αυτά τα κορίτσια και τα λοιπά.

Είναι η δεύτερη χρονιά που συνεργάζεστε με το Mega, αφού πέρυσι σας είδαμε και στο «Μαύρο Ρόδο». Της σας άφησε αυτή η συμμετοχή σας;

Το μαύρο Ρόδο, εντάξει, ήταν μια λαϊκή ιστορία αγάπης, νομίζω ήταν και για άλλο άλλου τύπου κοινό και τα λοιπά.Ήταν μια τρομερά καλή συνεργασία. Τα παιδιά που ήμασταν εκεί πέρα, όλα πλέον ας πούμε μπορεί να τους θεωρώ πέρα από συνεργάτες και φίλους, είχε πολύ χαβαλέ, είχε πολύ αστείες στιγμές, είχε πολλή πολλή δουλειά και είναι κάτι έτσι που μου άφησε πολλούς συνεργάτες.

 

Νικολάκης Ζεγκίνογλου με τον δημσιογράφο του media.gr Τσακίρη Κωνσταντίνο

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου