Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Η Παραλία»: Η Υπατία και ο αγαπημένος της θείος, ο Δημητρός, περνούν μια ευχάριστη μέρα μαζί

Τι θα δούμε στο νέο επισόδιο

Η Υπατία και ο αγαπημένος της θείος, ο Δημητρός, περνούν μια ευχάριστη μέρα μαζί εξερευνώντας τον αρχαιολογικό χώρο της Φαιστού, παρά τις αντιρρήσεις την Νικολίνας.

Ο Πιτ εκφράζει ανοιχτά τις ανησυχίες του στον Καραχάλιο σχετικά με το ποιος μπορεί να να είναι ο δολοφόνος.

Ο Χάρι προσκαλεί την Υπατία να τον συνοδεύσει στις ιατρικές επισκέψεις που κάνει στα χωριά της περιοχής, αφιλοκερδώς, καθώς χρειάζεται επιπλέον βοήθεια από κάποιον εξίσου ικανό γιατρό στη φροντίδα των κατοίκων της περιοχής. Μια πολύ έντονη σύνδεση αρχίζει να αναπτύσσεται ανάμεσά τους.

Στο προηγούμενο επεισόδιο:

Όλο το χωριό συμμετέχει στην κηδεία και οι συναισθηματικές αντιδράσεις των παρευρισκόμενων είναι έντονες, καθώς κυριαρχούν ο πόνος και η θλίψη για τον άδικο χαμό της νεαρής κοπέλας. Ο Καραχάλιος προσεγγίζει τον Σήφη προκειμένου να μάθει περισσότερες πληροφορίες για την νύχτα του φόνου, καθώς η κοινότητα αμφισβητεί την ενοχή του Πιτ.

1693831892473-510534939-i_paralia_ep01_1021x576.jpg
Ο Πιτ, απελευθερώνεται γρήγορα από τον Καραχάλιο και επιστρέφει στο κοινόβιο προς μεγάλη ανακούφιση των χίπηδων. Η Υπατία και ο Χάρι έρχονται πιο κοντά, προσφέροντας βοήθεια σε έναν τραυματισμένο χίπη και αναπτύσσουν μια ιδιαίτερη σχέση. Είναι άραγε αυτό που τους ενώνει πιο ισχυρό από όλα όσα τους χωρίζουν;

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου