Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Μην αρχίζεις την μουρμούρα»: Ο Ηλίας ερωτεύεται την πληθωρική αγρότισσα Τούλα

Όλα όσα θα δούμε

Νέες περιπέτειες περιμένουν τους παλιούς και τους νέους ήρωες της θρυλικής κωμικής σειράς του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», που ξεκινάει σε λίγες εβδομάδες.

Διαβάστε παρακάτω όλα όσα πρόκειται να απολαύσουμε στα πρώτα επεισόδια, καθώς και ποιοι είναι οι καινούργιοι ρόλοι, που υπόσχονται να μας χαρίσουν άφθονο γέλιο.

Με ανατροπές και νέα πρόσωπα έρχεται ο 11 ος κύκλος της μακροβιότερης κωμικής σειράς του ALPHA, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού my tv, στα πρώτα επεισόδια το κοινό πρόκειται να παρακολουθήσει το τέλος του ρόλου της Καίτης, να γνωρίσει τους νέους συγκάτοικους στο σπίτι της Βέλης και του Αγγέλου, να δει μια εκκεντρική γυναίκα να μπαίνει στη ζωή του Μηνά αλλά και τον Ηλία να ερωτεύεται παράφορα εντελώς ξαφνικά.

Μέσα στο καλοκαίρι οι συντελεστές του θρυλικού σίριαλ εργάστηκαν εντατικά προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για τη νέα σεζόν. Όπως είναι γνωστό, στο καστ της σειράς υπάρχουν αλλαγές και νέα πρόσωπα πρόκειται να δώσουν τον απαραίτητο… αέρα ανανέωσης στη ζωή των αγαπημένων μας ηρώων.

Μάλιστα, τους νέους ρόλους θα τους δούμε να μπαίνουν σταδιακά στην πλοκή. Στο πρώτο επεισόδιο, πρόκειται να γνωρίσουμε τα δύο νεότερα μέλη της τηλεοπτικής παρέας. Ο λόγος για τη Ζωή και τον Φάνη, που θα υποδυθούν η Εριέττα Μανούρη και ο Στάθης Κόικας. Πρόκειται για δύο άτομα λίγο πριν τα 30, που δεν είναι ζευγάρι στη ζωή, αλλά νέοι συγκάτοικοι στο σπίτι της Βέλης και του Αγγέλου. Εκείνη είναι αρχιτέκτονας, σοβαρή, μεγαλωμένη με κανόνες, αλλά της αρέσουν στα κρυφά παρακμιακά τηλεοπτικά προγράμματα και εύπεπτα σουξέ.

Ο Φάνης, από την άλλη, είναι εντελώς… χύμα. Εργάζεται ως φυσικοθεραπευτής και μπαρίστας, είναι πολύ κοινωνικός και ζει μέσα στην τρέλα. Χώρισε πριν από λίγο καιρό ύστερα από μακροχρόνια σχέση και θέλει να απολαύσει τη ζωή του.

Στο δεύτερο επεισόδιο, στη ζωή του Μηνά, που τον ενσαρκώνει ο Αντώνης Αντωνίου, μπαίνει μία απίστευτη γυναίκα, η Ζουζού, τον ρόλο της οποίας υποδύεται η Μαρία Κατσανδρή. Είναι η ιδιοκτήτρια του γραφείου τελετών που ανέλαβε την αποτέφρωση της Βούλας και η πιο προχωρημένη επαγγελματίας του είδους της. Πρόκειται για μία ανοιχτόκαρδη και πεισματάρα γυναίκα. Είναι χήρα και έχει μία κόρη και έναν γαμπρό.

Παράλληλα, αλλαγές θα συμβούν από το πρώτο επεισόδιο και στη ζωή του Ηλία (Βλαδίμηρος Κυριακίδης), καθώς η γυναίκα του, η Καίτη, αποφασίζει να φύγει από τον Πύργο και να ακολουθήσει τον γιο της. Τότε ο άντρας αλλάζει όλη του τη ζωή… Παραιτείται από την εφορία και επιστρέφει στη μητέρα του στην Άρτα, όπου εργάζεται ξανά ως απλός λογιστής. Η μοίρα, όμως, δεν τον αφήνει για πολύ καιρό μόνο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, περίπου στο πέμπτο επεισόδιο, στη ζωή του μπαίνει η πληθωρική και τσαούσα αγρότισσα Τούλα, την οποία ερωτεύεται τρελά. Τον ρόλο της, όπως σας έχουμε αποκαλύψει, αναλαμβάνει η Παρθένα Χοροζίδου.

Την ίδια στιγμή, στη σειρά συνεχίζουν να… μουρμουρίζουν ακάθεκτοι και ο Σπύρος Τσεκούρας με την Άννα Κουτσαφτίκη, που υποδύονταιτους Θεσσαλονικείς Μπάμπη και Ξένια.

Επίσης, στη σειρά παραμένουν οι ρόλοι του Τόλη Παπαδημητρίου, της Κωνσταντίνας Λιναρδάτου και του Κώστα Μπάρα, που ερμηνεύουν τον Ηλία Κανάτη, την Σοφούλα και τον Βαγγέλη αντίστοιχα.

 

Πηγή: Μy tv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου