Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Το μυστικό της πεταλούδας»: Η Εύα μπροστά σε μια αναπάντεχη ανακάλυψη

Σήμερα στις 16:45 στο Open

Η Λίλιαν λέει στον Άρη ότι κρατάει τη Χριστίνα. Του ζητάει να καταθέσει ότι είδε τον Θέμη να τη χτυπάει, αλλιώς, θα της κάνει κακό.

Ο Φίλιππος βγαίνει να ψάξει τον σκύλο του και βλέπει τον Γιάννο να τον φέρνει. Έξαλλος τον απειλεί να μην πλησιάσει ξανά στο σπίτι του και το σκυλί του, όταν έρχεται η Ειρήνη, που πάει στο σπίτι του Φίλιππου και τους βλέπει.

Η Σοφία λέει στον Αρίστο για τον Χριστόφορο που πήγε εκεί να μιλήσει στην Ειρήνη και πως του είπε να την αφήσει ήσυχη. Την επομένη, η Ειρήνη βρίσκει τον Χριστόφορο κλειδωμένο στην αίθουσα ανακρίσεων, όπου τον άφησε ο Γιάννος απ΄ το προηγούμενο βράδυ και χτυπημένο στο πρόσωπο.

Ο Άρης πάει στο τμήμα να καταθέσει εναντίον του Θέμη, ενώ η Εύα ξυπνάει από έναν εφιάλτη και την πιάνει μια ξαφνικά ανησυχία ότι κάτι συνέβη στη Χριστίνα. Ο Θέμης πάει στη Λίλιαν να πάρει τη Χριστίνα, αλλά, η Λίλιαν τον απειλεί με το μαχαίρι σε έξαλλη κατάσταση.

Ο Άρης καταθέτει εναντίον του Θέμη στον Στέφανο, αλλά, τα μπερδεύει κι ο Στέφανος καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά. Η Ειρήνη παρ΄ όλο που έχει ρεπό, πάει στη δουλειά γιατί ανησυχεί για τον Χριστόφορο, αφού ο Γιάννος τον χτύπησε.

Η Μαρκέλλα πάει στο τμήμα να καταθέσει υπέρ του Χριστόφορου κι εκείνος τα βάζει μαζί της για έτσι ανοίγει ξανά το μέτωπο της με τον Γιάννο. Ο Νικόλας πάει στην Πάφο και βρίσκει τη Βέρα Χαραλάμπους και της ζητάει να καταθέσει εναντίον του Γιάννου και να τον βοηθήσει ν΄ αποδείξει ότι έπαιρνε λεφτά απ΄ τον Χρυσοχόου.

Η Λίλιαν είναι φυγάς, αφού η αστυνομία την ψάχνει και τηλεφωνεί στην Κρίστια για να τη βοηθήσει. Η Εύα πάει στο σπίτι της Ειρήνης να της δώσει ένα δώρο για «ευχαριστώ» που έδωσε αίμα για το Μάρκο και βρίσκεται μπροστά σε μια αναπάντεχη ανακάλυψη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου