Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Οι Πανθέοι»: H παλιά «Μάρμω» συνάντησε τη νέα

Δείτε την φωτογραφία από την συνάντησή τους

Μια συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε σε ένα από τα πρώτα γυρίσματα της σειράς «Πανθέοι» του ΣΚΑΪ, που θα αναβιώσει ξανά στην ελληνική τηλεόραση.

Η σπουδαία ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη, που έπαιξε με ιδιαίτερη επιτυχία το ρόλο της Μάρμως στους «Πανθέους» όταν πρωτοπροβλήθηκαν στην ΕΡΤ (1977), καλωσόρισε σε ένα από τα πρώτα γυρίσματα τη Μελία Κράιλινγκ, διάδοχό της στο ρόλο της Μάρμως.

Οι δύο γυναίκες είχαν μια ολιγόλεπτη συνομιλία λίγο πριν το γύρισμα. Η νεαρή ηθοποιός που καλείται να υποδυθεί τη Μάρμω είναι Ελληνο-Αμερικανίδα, κόρη του Αμερικανού Ράνταλ Άρθουρ Κράιλινγκ και της Ελληνίδας δημοσιογράφου Κάτιας Δημοπούλου. Μεγάλωσε στην Ελλάδα, πήγε σε αγγλικό σχολείο, για να μπορεί να επικοινωνεί με την οικογένεια του πατέρα της, και ήθελε να γίνει χορεύτρια, μέχρι που κάποια εμπόδια την ανάγκασαν να αλλάξει κατεύθυνση. Έτσι, σπούδασε υποκριτική στο Λονδίνο και δεν άργησε να βρεθεί στο πλατό της σειράς «Βοργίες», δίπλα στον Τζέρεμι Άιρονς.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή τη φορά οι «Πανθέοι», το θρυλικό μυθιστόρημα του Τάσου Αθανασιάδη, θα μεταφερθούν τηλεοπτικά στον ΣΚΑΪ τη νέα σεζόν, σε μια σύγχρονη παραγωγή υψηλών προδιαγραφών.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ONTime» στις 12/7/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου