Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Η μυθοπλασία του Alpha αποτελεί το δυνατό χαρτί του

Δύο από τις πιο αγαπημένες σειρές της σεζόν, ολοκληρώθηκαν

Ιστορίες που «αναπνέουν», ήρωες της διπλανής πόρτας. Γέλιο και δράμα. Ρεαλισμός και ποίηση. Αγάπη, έρωτας, μυστικά, ανατροπές αλλά και η λοξή ματιά και η χιουμοριστική πλευρά της ζωής μας. Η μυθοπλασία του Alpha αποτελεί το δυνατό χαρτί του, όπως αποδεικνύουν καθημερινά τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Δύο από τις πιο αγαπημένες σειρές της σεζόν, ολοκληρώθηκαν με την αγάπη του κοινού να τις συνοδεύει, έως το τελευταίο λεπτό του τελευταίου επεισοδίου.

«Μουρμούρα» σαν το παλιό καλό κρασί. Η μακροβιότερη κωμική ελληνική σειρά, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», με έξυπνες ατάκες, ξεκαρδιστικούς διαλόγους και αγαπημένους ηθοποιούς έκλεισε τα δέκα! Στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν κατέγραψε 21,6% σε σύνολο κοινού και 18,2% στο δυναμικό κοινό 18-54. Ο 11ος χρόνος έρχεται με μεγάλες εκπλήξεις! Γιατί… οι μεγάλες αγάπες κρατάνε χρόνια!

Το μεγάλο φινάλε της σειράς που άλλαξε τις νύχτες μας, που μας ταξίδεψε στην κουλτούρα και την αισθητική των 80΄ς, με δυνατές σκηνές και συγκλονιστικές ερμηνείες. Η μαρκίζα του ονείρου έσβησε και σήμανε την ολοκλήρωση της διαδρομής της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει», μιας σειράς που άγγιξε συναισθηματικά τους τηλεθεατές φέρνοντας στο πρώτο πλάνο της πλοκής θέματα κοινωνικά που απασχολούν διαχρονικά. Το μεγάλο φινάλε παρακολούθησαν 22,7% σε σύνολο κοινού και 19,8% στο δυναμικό κοινό 18-54. Στο γυναικείο δυναμικό κοινό 18-54 η σειρά ήταν πρώτη τη σεζόν με ποσοστό 17,7%.

 

ΣΑΣΜΟΣ: Μια ανάσα πριν από το φινάλε της Πέμπτης που θα συγκλονίσει!

Έχει αγαπηθεί, έχει εμπνεύσει, έχει δημιουργήσει φανατικό κοινό.

Ο «Σασμός» αποτελεί το δημοφιλέστερο πρόγραμμα κάθε εβδομάδα και βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση τηλεθέασης με τα υψηλότερα μερίδια τηλεθέασης από κάθε άλλη σειρά μυθοπλασίας. Η αντίστροφη μέτρηση για το καθηλωτικό φινάλε, μεθαύριο Πέμπτη, έχει αρχίσει. Μετράμε πλέον ανάποδα, για να παρακολουθήσουμε πώς θα κλείσει η πιο δημοφιλής και αγαπημένη σειρά μυθοπλασίας της σεζόν. Τα γεγονότα τρέχουν και φέρνουν ανατροπές. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, ένα βήμα πριν το συγκλονιστικό φινάλε. Μετά από τα όσα θα συμβούν, τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο! Συντονιστείτε !

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου