Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»:Ο Μηνάς αποχαιρέτησε την αγαπημένη του Βουλίτσα

Το twitter αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο την Βούλα και τοποθέτησε τη σειρά στην πρώτη θέση των trends και ήταν Νο 1 στην αναζήτηση στο Google.

Μετά από 10 χρόνια η Ελένη Κοκκίδου, η αγαπημένη μας Βούλα, αποχαιρέτησε τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Η αγαπημένη μας «Βουλίτσα» έφυγε από μουρμούρα. Πνίγηκε από ψαροκόκαλο ενώ έτρωγε μαζί με τον Μηνά και τον αδερφό της Βαγγέλη.

Η Βουλίτσα χαμογέλασε στον αγαπημένο της Μηνά για τελευταία φορά και «έφυγε», ενώ εκείνος νόμιζε ότι ήταν ακόμα ένα αστείο της.

Οι ήρωές μας βρέθηκαν στο πλευρό του Μηνά στην Κρήτη, που ήταν και η τελευταία επιθυμία της Βούλας, για να του συμπαρασταθούν και να την αποχαιρετίσουν σκορπώντας την τέφρα της. Όταν όλοι έφυγαν και ο Μηνάς έμεινε μόνος του «παίχτηκε» η τελευταία σκηνή του δράματος. Ο Μηνάς μόνος του πλέον αποχαιρετά την Βούλα του και εκείνη με τη σειρά της «σβήνει το φως να κοιμηθούνε»…

Εμείς από την πλευρά μας ευχαριστούμε την Ελένη Κοκκίδου για τις ατέλειωτες στιγμές χαράς, γέλιου, συγκίνησης και μουρμούρας που μας χάρισε.

«Γελάσαμε, συγκινηθήκαμε, λιγουρευτήκαμε τον ωραίο σου μουσακά, καρδιοχτυπήσαμε μαζί με τον Μηνά για τις τρέλες σου…Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για αυτά τα δέκα όμορφα χρόνια που περάσαμε μαζί σου! Αγαπημένη, υπέροχη Βουλίτσα θα βρίσκεσαι πάντα ανάμεσα μας».

Δείτε το συγκινητικό απόσπασμα:

Το twitter αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο την Βούλα και τοποθέτησε τη σειρά στην πρώτη θέση των trends και ήταν Νο 1 στην αναζήτηση στο Google. Το τελευταίο συγκινητικό επεισόδιο της σεζόν έκλεισε με 21,6% στο σύνολο κοινού και 18,2% στο δυναμικό κοινό 18-54. Οι γυναίκες, το πιο πιστό κοινό της «Μουρμούρας», χάρισαν στο φινάλε της σεζόν ποσοστό που έφτασε το 26,3% σε επιμέρους κοινό.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου