Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Ευτυχισμένοι μαζί: Οι ηθοποιοί της σειράς αναπολούν τις στιγμές που έζησαν στα γυρίσματα

«Τα πιο συγκινητικά γυρίσματα ήταν τα τελευταία», λέει ο Γιάννης Μπέζος.

Ο Γιάννης Μπέζος, η Αλεξάνδρα Παντελάκη, η Κατερίνα Λέχου, ο Τάσος Γιαννόπουλος, η Ιωάννα Πηλιχού και ο Μυρτώ Λοβέρδου βρέθηκαν στο MEGA Reunion για να μιλήσουν για την σειρά Ευτυχισμένοι μαζί.

Εκεί βρέθηκε και η Λιάνα Ζημάλη με την κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Ο Γιάννης Μπέζος είπε: «Βλέπω “Ευτυχισμένοι μαζί” στις επαναλήψεις και θυμάμαι πόσο κουραζόμουν αλλά ήταν δημιουργικό. Εμένα περισσότερο μου άρεσε όταν κάναμε διάλειμμα για φαγητό και ήμασταν όλοι μαζί. Έβαλα την κομμώτρια να παίξει και με πήρε τηλέφωνο ο Ξενόπουλος. Τα πιο συγκινητικά γυρίσματα ήταν τα τελευταία».

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη δήλωσε πως το «Ευτυχισμένοι μαζί» είναι η πιο ωραία επαγγελματική ανάμνηση που έχει: «Όταν δεν είχα γύρισμα, έκλαιγα. Ο Μπέζος ερχόταν φορτωμένος με φαγητά και μοίραζε ατάκες. Η πιο αστεία σκηνή είναι όταν έκανα την κουφή, με έχει ρωτήσει ταξιτζής “καλέ ακούτε;”».

Η Κατερίνα Λέχου είπε από την πλευρά της: «Τους αισθάνομαι οικείους. Μια από τις πιο αστείες στιγμές είναι στο ασανσέρ. Μου ήταν δύσκολο να παίξω την σέξι γυναίκα στη σκηνή του ασανσέρ».

Ο Τάσος Γιαννόπουλος πρόσθεσε: «Ο κόσμος όταν με συναντά μου λέει την ατάκα “Φώτη, πιάσε μια μπύρα”. Μια αστεία σκηνή ήταν όταν έπρεπε να βγάλω τα ρούχα μου και να ξαπλώσω στον καναπέ».

Η Ιωάννα Πηλιχού ανέφερε πως η σειρά ήταν το ξεκίνημα της και το αγαπώ: «Το μεγαλύτερο πειραχτήρι ήταν ο Γιάννης Μπέζος. Η πιο αστεία μου σκηνή ήταν με τον Βασίλη Γιακουμάρο όταν τον έσπρωξα τόσο δυνατά και έπεσε κάτω».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου