Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Μαύρο Ρόδο»: Ο θρήνος της Ευτυχίας και το happy end του Πέτρου και της Ελισάβετ συγκλόνισαν τους τηλεθεατές

Οι χρήστες στα social media αποθέωσαν την ερμηνεία της Ελένης Καρακάση

Αυλαία έριξε η αγαπημένη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» μετά από 141 επεισόδια, με το φινάλε της σειράς να κρατά σε αγωνία μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Ανατριχίλα προκάλεσε στους τηλεθεατές ο θρήνος της Ευτυχίας όταν αντίκρυσε τη σορό του γιου της, Γεράσιμου, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του στο κελί της Ελισάβετ, με τους χρήστες στα social media να επαινούν την ερμηνεία της Ελένης Καρακάση.

Μία ακόμα συγκινητική στιγμή στο συγκλονιστικό φινάλε του «Μαύρου Ρόδου» ήταν η συνάντηση του Βίκου με την μητέρα του, Φιλαρέτη. Μητέρα και γιος κατάφεραν να μιλήσουν και να συμφιλιωθούν, με τον Βίκο να φιλά τρυφερά στο μάγουλο τη μητέρα του πριν φύγει από το μοναστήρι.

Η Αλεξία έμαθε για τις σκοτεινές πράξεις του Βίκου και τελικά πήρε την απόφαση να μην τον ακολουθήσει στο εξωτερικό. Ο Βίκος δεν κατάφερε ποτέ να φύγει στη Δανία, καθώς βρήκε τον θάνατο από το χέρι της Κύρας.

Το πολυπόθητο happy end για τον Πέτρο και την Ελισάβετ ήρθε. Η σχέση του ζευγαριού μπορεί να πέρασε από 40 κύματα, ωστόσο η αγάπη πάντα νικάει στο τέλος. Πέτρος και Ελισάβετ παντρεύτηκαν στο μοναστήρι και λίγους μήνες αργότερα έφεραν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου