Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Αυτή η νύχτα μένει- podcast: Γιάννης Εγγλέζος – «Ο Αλέξανδρος με μαγνήτισε»

Όσα είπε στον Θάνο Αλεξανδρή

Τον Γιάννη Εγγλέζο καλωσορίζει ο Θάνος Αλεξανδρής σε αυτό το podcast στο pod.gr, χαρακτηρίζοντάς τον «Ινδό πρίγκιπα» με βλέμμα από την Ανατολή. Kαι τον Γιάννη να συμπληρώνει ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Ινδία του έλεγαν ότι «θα μπορούσε να περάσει άνετα για βόρειος Ινδός»!

Ο Γιάννης, ο συνεσταλμένος αστυνομικός Αλέξανδρος του Αγρινίου που αποφάσισε να ζήσει για πρώτη φορά σύμφωνα με τις δικές του επιθυμίες, μιλά για τη ζωή του, τον έρωτα, το ρόλο του και τη μεγάλη αλλαγή που έχει επιφέρει πάνω του, τη νύχτα, τα μπουζούκια, τραγουδά και διαβάζει ένα απόσπασμα από το βιβλίο «Αυτή η νύχτα μένει».

Φεύγει από την Καλαμάτα στα 18 του χρόνια και πηγαίνει στο Λονδίνο, όπου ζει για ένα χρόνο και μαθαίνει ότι η ζωή είναι στίβος μάχης «ένα ψαράκι βγαίνει από τη γυάλα και μπαίνει σε έναν ωκεανό, ιδανική συνθήκη για τη δημιουργία τρομερών εμπειριών», όπως λέει χαρακτηριστικά.

«Με το που διάβασα τον ρόλο μαγνητίστηκα, με ιντρίγκαρε και με φόβισε μαζί» λέει για τον Αλέξανδρο και μιλά με τα καλύτερα λόγια για όλους τους συνεργάτες του. Στέκεται ιδιαίτερα στον Γιάννο Περλέγκα με τον οποίο έχει πάρα πολλές σκηνές «αν δεν ήταν ο Γιάννος δε θα βλέπατε τον Αλέξανδρο που βλέπετε, του χρωστάω πάρα πολλά πράγματα, ήταν ένα φωτεινό παράδειγμα συναδέλφου» και τον Γιώργο Παπαπαύλου «εξαιρετικός συνάδελφος, έχουμε πάρα πολύ όμορφη συνεργασία».

Δηλώνει ερωτευμένος αυτή τη στιγμή «ξαναερωτεύομαι έναν άνθρωπο που είχα ξεχάσει πόσο τον είχα ερωτευτεί και τον ξαναερωτεύομαι από την αρχή» και νυχτόβιο πλάσμα που παρά το ότι έχει μεγαλώσει με Μπαχ, Μπετόβεν, Μότσαρτ και παίζει κλασσικό βιολί, πεθαίνει για Παντελίδη.

Απολαύστε ολόκληρο το podcast

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου