Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Αυτή η νύχτα μένει»: Η Βρεττώ εξαφανίζει τη Μαρίνα!

Η ζωή της Μαρίνας τελικά τελειώνει εδώ…

Αυτό που πιστεύει ότι έχει χρέος να κάνει για να προστατέψει την οικογένειά της θα κάνει η Βρεττώ στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» στο επεισόδιο που θα μεταδοθεί σήμερα 2/6 στις 22.40 στον Alpha.

Ενώ σχεδόν όλοι προσδοκούν την ηρεμία που θα φέρει η παράδοση της Μαρίνας στην αστυνομία, η νυχτερινή εξαφάνιση της προκαλεί νέα αναστάτωση. Η Βρεττώ φροντίζει να καλύψει την νέα εξαφάνιση της Μαρίνας αλλά όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια ο Γιώργης ίσως φτάσει πολύ κοντά στο μυστικό της!

Η αστραπιαία απόφαση του Άλκη να εμφανισθεί στο γραφείο του Στέλιου και να ομολογήσει δημιουργεί νέα δεδομένα και επιτείνει την αγωνία του Αλέξανδρου. Η Εύη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και τίποτα δε μπορεί να την παρηγορήσει.

Η πολυπόθητη για τη Μυρτώ ημέρα φθάνει αλλά οι πικρές μνήμες παραμένουν εκεί που τις άφησε. Και ενώ ο Αλέξανδρος προσπαθεί να συγκρατήσει τον εξαγριωμένο Στρατή, μια λεπτομέρεια του παρελθόντος αμφισβητεί όλα τα ως τότε δεδομένα ανοίγοντας νέα κεφάλαια σχετικά με το φόνο του Νώντα Παραδείση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου