Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος επιστρέφει με ρόλο – έκπληξη σε καθημερινή σειρά

Που θα βρεθεί ο ηθοποιός την επόμενη σεζόν;

Μπορεί να βρισκόταν τρία συνεχή χρόνια κάθε βράδυ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποφάσισε όμως να κάνει μια μικρή παύση μετά το τέλος της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Γι’ αυτό και την φετινή τηλεοπτική σεζόν, ο γοητευτικής πρωταγωνιστής επέλεξε να μην ενσωματωθεί σε κάποια νέα σειρά.

Κάτι όμως που θα αλλάξει, όπως όλα δείχνουν, την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν οπότε και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος θα επανέλθει τηλεοπτικά στις οθόνες μας. Ειδικότερα, ο αγαπημένος δάσκαλος από τις «Άγριες Μέλισσες» θα βρίσκεται την επόμενη χρονιά στο καθημερινό σίριαλ του Alpha, «Παράδεισος των κυριών».

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αναμένεται να υποδυθεί έναν δυναμικό επιχειρηματία, ο οποίος ανοίγει ένα πολυκατάστημα σε απόσταση αναπνοής από τον «Παράδεισο». Η κυριαρχία του Ντίνου κλυδωνίζεται καθώς αποκτά πια έναν ισχυρό ανταγωνιστή. Φυσικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χρύσας Παχούμη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv, ο νέος ήρωας εκτός από μερίδιο στην αγορά θα διεκδικήσει και την καρδιά της Αμαλίας.

Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου