Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Σασμός»: Η αποκάλυψη που σοκάρει – Ο Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού

Σημαντικές οι εξελίξεις της σειράς του Alpha

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός».

Η Βασιλική είναι καταρρακωμένη από τα τελευταία γεγονότα και παλεύει να σταθεί ξανά στα πόδια της θέλοντας, πάση θυσία, να προστατεύσει τον Νικηφόρο απ’ όσα έχουν συμβεί.

Στη σκέψη και μόνο να μάθει ο γιος της πως ο Μαθιός δολοφόνησε τον Στεφάνή διαλύεται και γι’ αυτό παίρνει μία μεγάλη απόφαση.

Όπως θα δούμε, προκειμένου να μην καταλάβει το παραμικρό ο Νικηφόρος, ζητάει από τον Μαθιό να επιστρέφει στο σπίτι. Ο τελευταίος δέχεται, αλλά η Βασιλική τού ξεκαθαρίζει πως τίποτα δεν έχει αλλάξει μεταξύ τους και ότι ο χωρισμός τους είναι οριστικός! Ο Μαθιός συνειδητοποιεί πως ο γάμος τους έχει ουσιαστικά τελειώσει και βυθίζεται όλο και περισσότερο στη θλίψη και στην απελπισία. Μοιάζοντας με σκιά του εαυτού του, κάποια στιγμή, επισκέπτεται τον παπα-Μιχάλη και ετοιμάζεται να του αποκαλύψει το μυστικό του…

Θέλοντας, λοιπόν να απαλλαγεί από το βάρος που κουβαλά, ομολογεί στον παπά πως αυτός σκότωσε τον Στεφάνή! Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος προβληματίζεται από τη συμπεριφορά που έχει η μητέρα του τις τελευταίες ημέρες και την πιέζει να του πει τι έχει συμβεί με τον Μαθιό. Παρά την επιμονή του, η Βασιλική τον αποφεύγει, καθώς ξέρει πως η αλήθεια θα τον πληγώσει ανεπανόρθωτα. Στη συνέχεια, η γυναίκα, που δεν θέλει να την ενώνει πια τίποτα με τον Μαθιό, επισκέπτεται τη Στέλλα και της ζητάει να αναλάβει το διαζύγιό τους. Η διαδικασία ξεκινάει αμέσως με τη Βασιλική να εμμένει στην απόφασή της.

Ταυτόχρονα, ο παπάς βασανίζεται από το δίλημμα για το αν πρέπει να της αποκαλύψει την αλήθεια για τον Νικηφόρο. Είναι σίγουρος πως η Βασιλική εξακολουθεί, βαθιά μέσα της, να αγαπάει τον Μαθιό και έτσι αποφασίζει να της ομολογήσει το μεγάλο μυστικό του. Όταν, λοιπόν, τη βλέπει, της λέει πως ο Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού! Στο άκουσμα της είδησης, η Βασιλική σοκάρεται και νιώθει πως χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Δεν μπορεί να πιστέψει πως αυτό είναι αλήθεια και ξεσπάει σε κλάματα. Νιώθει ανήμπορη να διαχειριστεί με ψυχραιμία τα νέα δεδομένα και ο παπάς προσπαθεί να την ηρεμήσει.

Όταν συνέρχεται από το αρχικό σοκ, αποφασίζει προς το παρόν να μην πει τίποτα ούτε στον Μαθιό αλλά ούτε και στον Νικηφόρο. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η εμφάνιση του μικρού Πετρή στο σπίτι της Καλλιόπης φέρνει ανατροπές. Η τελευταία κρατάει στην αγκαλιά της τον εγγονό της και η ψυχή της πλημμυρίζει με συναισθήματα αγάπης. Το μόνο που θέλει είναι να περνάει περισσότερο χρόνο μαζί του και γι’ αυτό ζητάει από τον Αστέρη και την Αργυρώ κάποια βράδια ο μικρός να κοιμάται στο σπίτι της.

Η Αργυρώ, συνειδητοποιώντας πως η Καλλιόπη διεκδικεί ανοιχτά τον γιο της, τρελαίνεται και χάνει την ψυχραιμία της. Και μόνο στο ενδεχόμενο να μείνει το παιδί μόνο του στο σπίτι της Καλλιόπης, τη λούζει κρύος ιδρώτας, αφού φοβάται ότι μπορεί να δηλητηριάσει την ψυχή του, βάζοντάς του λόγια για την ίδια και την οικογένειά της.

Ο Αστέρης, θέλοντας να κατευνάσει την έντονη ανησυχία της αγαπημένης του, της ζητάει να μείνει και αυτή στο σπίτι, ώστε να είναι όλοι μαζί. Όμως, η Καλλιόπη, βλέποντας την Αργυρώ να διστάζει για το θέμα του παιδιού, έρχεται σε σύγκρουση τόσο με την ίδια όσο και με τον Αστέρη. Παρότι οι δυο τους προσπαθούν με ηρεμία να της εξηγήσουν, η Καλλιόπη δεν φαίνεται να παίρνει από λόγια. Ο Μαθιός και ο Αστέρης δεν ξέρουν τι να κάνουν με τη μητέρα τους και έτσι οδηγούνται σε μία απόφαση που πέφτει σαν κεραυνός στο αρχοντικό των Σταματάκηδων.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00