Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Η Γη της Ελιάς» – Spoiler: Η Αθηνά γίνεται μητέρα

Καθηλωτική η σειρά του MEGA

Στα επεισόδια που έρχονται στην σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» θα δούμε εξελίξεις που κόβουν την ανάσα.

Η Αθηνά παίρνει την απόφαση να αποκτήσει παιδί, σύμφωνα με το «My Tv», ενώ ο Φίλιππος φεύγει από τη Μάνη. Παράλληλα, ο Δημοσθένης εγκαταλείπει την Ασπασία και της ζητάει διαζύγιο.

Η Αθηνά είναι μια γυναίκα που διεκδικεί όσα αγαπάει. Έχει κάνει λάθη, τα οποία έχει πληρώσει ακριβά και έχει πάρει σημαντικά μαθήματα ζωής. Μπορεί η Μυρτάλη να μην ήταν πραγματικό της παιδί και να τις ένωνε μία δύσκολη και περίπλοκη σχέση, ωστόσο ο χαμός της την έχει βυθίσει στη θλίψη, όπως και το τραγικό τέλος του Αλέξη. Στα προσεχή επεισόδια θα δούμε έναν νέο θάνατο να συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Μάνης και να επηρεάζει τη ζωή της Αθηνάς. Συγκεκριμένα, ο Λυκούργος μαθαίνει ότι πέθανε ο καλός του φίλος Άγγελος Φωτάκος, ο παππούς της μικρής Φιλιώς, που είδαμε να κακοποιείται από τον ίδιο της τον πατέρα. Μετά την επιχείρηση που έστησε ο ηλικιωμένος μαζί με την Αστυνομία, κατάφεραν να κλείσουν στη φυλακή τον δράστη και ανέλαβε εκείνος την επιμέλεια του κοριτσιού.

Ωστόσο, ο ξαφνικός χαμός του, τον οποίο πληροφορούνται όλοι στο χωριό και στενοχωριούνται, είχε ως αποτέλεσμα το κοριτσάκι να πάει σε ίδρυμα. Όταν η Αθηνά μαθαίνει ότι η Φιλιώ βρίσκεται έγκλειστη και μόνη ύστερα από όλα όσα έχει βιώσει, η καρδιά της ραγίζει. Εκείνη δεν κατάφερε να γίνει μητέρα στη διάρκεια του γάμου της και ένα παιδί έλειπε πάντα από τη ζωή της. Έτσι, της γεννιέται έντονα η επιθυμία να γίνει μητέρα και να είναι ο νέος φύλακας άγγελος της μικρής, μέσω υιοθεσίας. Μάλιστα, η σκέψη αυτή ταλανίζει για μέρες ι το μυαλό της και κάποια στιγμή, όσο βρίσκεται στο Σούνιο μαζί με τη Μαργαρίτα και τη Χάιδω, τη μοιράζεται με τη Μαρία. Η τελευταία συμβουλεύει την κόρη της να ακούσει την καρδιά της και να κάνει αυτό που θέλει πραγματικά, χωρίς να σκεφτεί και να υπολογίσει κοινωνικές συμβάσεις ή τυχόν εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν στον δρόμο της.

Η στήριξη και τα λόγια της μητέρας της συγκινούν και ενθαρρύνουν την Αθηνά, η οποία όταν επιστρέφει στη Μάνη παίρνει την απόφαση να υιοθετήσει τη μικρή Φιλιώ και ξεκινά τις απαραίτητες διαδικασίες. Η Αθηνά, όπως θα δούμε, γνωρίζει το κοριτσάκι και δένεται μαζί του. Νιώθει εξαρχής πως είναι η μητέρα του, καθώς το προστατεύει και περνάει χρόνο μαζί του, όποτε μπορεί. Μάλιστα, και η Φιλιώ αρχίζει να τρέφει συναισθήματα για εκείνη, καθώς της συμπεριφέρεται όμορφα. Η θέλησή της να μεγαλώσει τη μικρή και να της δώσει όλη της την αγάπη είναι μεγάλη και θεωρεί πως θα μπορέσει να την υιοθετήσει.

Παρόλο που μπαίνει σε μια δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία, δεν πτοείται. Αντίθετα, πεισμώνει και είναι σίγουρη πως θα τα καταφέρει! Αυτή η ιστορία θα μας απασχολήσει για αρκετό επεισόδια. Η Αθηνά πρόκειται να κάνει τα πάντα για να πάρει τη Φιλιώ από το ίδρυμα, γνωρίζοντας πως την περιμένει ένας μεγάλος αγώνας ώσπου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της υιοθεσίας.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00