Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου δίνει grande spoiler για το φινάλε του «Κάνε ότι κοιμάσαι»

«Θα είναι στενάχωρο το τελευταίο επεισόδιο» πρόδωσε, αρχικά

Με αφορμή το επερχόμενο φινάλε της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» μίλησε η Νικολέτα Κοτσαηλίδου, το απόγευμα της Τρίτης, στον Στούντιο 4 . Μάλιστα, η όμορφη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην εξέλιξη του δικού της ρόλου στο δημοφιλές σίριαλ.

«Του χρόνου θα πάει το «Κάνε ότι κοιμάσαι» με διαφορετική ιστορία, αλλά άκουσα ότι η Νικολέτα θα είναι οπότε… εντάξει, λέω πως αυτή θα τη βγάλει στα άλλα δύο επεισόδια και δεν θα πάθει τίποτα» τόνισε, αρχικά, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τον συμπαρουσιαστή της να ρωτάει την ηθοποιό εάν «το λέμε; Θα είσαι;».

«Αχ, δεν ξέρω! Με πιάνετε απροετοίμαστη αλλά νομίζω, αφού έτσι κι αλλιώς έχει γραφτεί, ναι μάλλον δεν πεθαίνω στο τελευταίο επεισόδιο. Μάλλον σώζομαι» αποκρίθηκε με χαμόγελο η Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

«Κάπως έτσι δεν γίνεται με τα σίριαλ που αγαπάμε» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Νικολέτα Κοτσαηλίδου για τους πολλούς θανάτους ηρώων στην επιτυχημένη σειρά της δημόσιας τηλεόρασης. «Αυτή η λογική που υπήρχε παλιά ότι «αυτός είναι πρωταγωνιστής και δεν πρέπει να πεθάνει» και πεθαίνουν όλοι οι υπόλοιποι γύρω του, νομίζω ότι έχει ξεφύγει και από τις σειρές που ζήσαμε αυτό το πράγμα πάρα πολύ έντονα ήταν στο Game of Thrones, όπου ότι αγαπούσαμε σιγά σιγά πέθαινε. Θέλω να πω πως έχει αλλάξει λίγο αυτό και νομίζω πως όσο και να στεναχωριέται ο θεατής που βλέπει έναν αγαπημένο του ήρωα να φεύγει, μετά πορώνεται περισσότερο γιατί εκτιμάει και περισσότερο αυτό που βλέπει γιατί… «δεν φοβούνται να θυσιάσουν» έναν πρωταγωνιστικό χαρακτήρα».

«Στο τελευταίο επεισόδιο θα συμβούν πάρα πολλά πράγματα. Νομίζω πως θα είναι στενάχωρο. Εγώ στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Δηλαδή σαν θεατής του «Κάνε ότι κοιμάσαι» στεναχωρήθηκα και συγκινήθηκα πολύ. Θύμωσα επίσης πολύ και νομίζω ότι περνάς από όλα τα στάδια στο τελευταίο επεισόδιο. Αυτό είναι και το πολύ ωραίο».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου