Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

H Γη της Ελιάς Spoiler: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά για τη Μυρτάλη – Ο φόνος που θα δούμε

Αυτή την εβδομάδα, η σειρά «Η Γη της Ελιάς», θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον

Τα συγκλονιστικότερα επεισόδια των δύο σεζόν αναμένουν να δουν οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς του MEGA, «Η Γη της Ελιάς». Μέχρι την Παρασκευή, θα παρακολουθήσουμε το φόνο της Μυρτάλης από τα χέρια του Αλέξη.

Στο σημερινό επεισόδιο, θα δούμε τη Μυρτάλη, τρομοκρατημένη, να αποκαλύπτει στη Μαργαρίτα ότι ο Αλέξης ζηλεύει πολύ και θέλει να κάνει κακό στη Θεοδώρα. Ο Αλέξης βλέπει το αυτοκίνητο της Μυρτάλης παρκαρισμένο έξω από το σπίτι της Μαργαρίτας και εξαγριώνεται.

Ο Μάνος, παράλληλά, κάνει μια τελευταία συζήτηση με τη Μυρτάλη και προσπαθεί να την πείσει να μη φύγει. Ο Κωνσταντίνος, απαγορεύει στην Ισμήνη να καλέσει για φαγητό τον Δημοσθένη και την Ασπασία, γεννώντας της απορία. Η Μαργαρίτα εξομολογείται στην Αθηνά ότι πήρε απόφαση να ζητήσει εισαγγελική εντολή για τον εγκλεισμό του Αλέξη σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Η Μυρτάλη αποχαιρετά τον Ισίδωρο, τη Μαρίνα, τον Μάνο και την Ιουλία, και είναι έτοιμη να φύγει για την Ελβετία. Όλοι στενοχωριούνται, ενώ η ίδια είναι τρομοκρατημένη από τη βίαιη συμπεριφορά του Αλέξη. Ο Αλέξης παγιδεύει τη Θεοδώρα και τη βάζει στο αμάξι του, ενώ η Μαργαρίτα ζητά τη βοήθεια του Λυκούργου προκειμένου να κλείσει τον Αλέξη σε κάποιο ψυχιατρικό ίδρυμα.

Η Μαργαρίτα και η Αθηνά συνειδητοποιούν πως η Θεοδώρα βρίσκεται ακόμα στο στόχαστρο του Αλέξη, κι έτσι αποφασίζουν να μείνουν στο σπίτι της Αθηνάς μέχρι να προχωρήσει η εντολή εγκλεισμού του στο ψυχιατρείο.

Ο Πότης και η Άννα οργανώνουν άλλη μια μουσική βραδιά. Αυτή τη φορά το «παρών» δίνει και ο Λυκούργος, ως τιμώμενο πρόσωπο. Την ίδια ώρα, ο Αλέξης ανακαλύπτει πως η Μυρτάλη φεύγει για την Ελβετία και χάνει εντελώς τα λογικά του. Ο Μάνος με τη Μαρίνα ετοιμάζονται να την πάνε στο αεροδρόμιο, ενώ ο Αλέξης καραδοκεί με σκοπό να τη σταματήσει.

Ο Αλέξης εισβάλλει στο σπίτι αιφνιδιάζοντας τη Μυρτάλη, η οποία κρατάει τη βαλίτσα και είναι έτοιμη να φύγει. Αρχικά, την παρακαλεί να μείνει, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Το μυαλό του θολώνει και της φέρεται βίαια. Η Μυρτάλη προσπαθεί να αντιδράσει και να ξεφύγει από τα χέρια του. Ο Αλέξης όμως δεν είναι διατεθειμένος να την χάσει και, μέσα σε απόλυτο, παραλογισμό τη σκοτώνει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου