Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Η γη της ελιάς»: Εκτάκτως απόψε στις 22:10

Η προσπάθεια του Πότη να κάνει την Άννα να ζηλέψει πέφτει στο κενό, την ώρα που ο Αλέξης ξεσπά για μια ακόμη φορά βίαια κατά της Μυρτάλης.

Η Βασιλική πέφτει στην παγίδα της Αρετής, στο νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς» που θα μεταδοθεί απόψε εκτάκτως στις 22.10.

Η προσπάθεια του Πότη να κάνει την Άννα να ζηλέψει πέφτει στο κενό, την ώρα που ο Αλέξης ξεσπά για μια ακόμη φορά βίαια κατά της Μυρτάλης.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο…

Η αναχώρηση της Αντιγόνης για το Λονδίνο έχει στοιχίσει πολύ στον Ισίδωρο και ο Μάνος με τη Μαρίνα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να του φτιάξουν τη διάθεση. Η Ισμήνη εξομολογείται στον Λυκούργο ότι σκοπεύει να αγοράσει το 80% της εταιρείας τής Μυρτάλης μέσω δανείου και τον ορκίζει να μην πει τίποτα παραέξω, μέχρι η Μυρτάλη να της δώσει το πράσινο φως. Ο Λυκούργος όμως πιστεύει πως ο Κωνσταντίνος θα εκνευριστεί που δεν ζήτησε από εκείνον να την ενισχύσει οικονομικά. Την ίδια ώρα, ο Αλέξης πιέζει τη Μυρτάλη να επενδύσουν στο εστιατόριο που σκοπεύουν να ανοίξουν, αλλά εκείνη τον παραμυθιάζει πως ακόμα δεν έχει ρευστό, προκαλώντας την οργή του. Η Αρετή βάζει μπροστά το σχέδιό της με σκοπό να διαβάλλει τη Χάιδω και να ταράξει την ησυχία των Στεφανέων, και η Βασιλική πέφτει στην παγίδα της. Πλεκτάνη στήνει και ο Πότης στην Άννα, με την υποτιθέμενη κοπέλα που του προξενεύουν από τη Σπάρτη, για να την κάνει να ζηλέψει. Η Άννα όμως δεν δείχνει να ενδιαφέρεται. Η Εύα νιώθει αφόρητη πίεση από τα χρέη που συσσωρεύονται και είναι έτοιμη να πάρει μια μεγάλη απόφαση.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια Καρακώστα

Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

#GiTisElias

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00