Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Η Γη της Ελιάς»: Η Μαρίνα έχει αιμορραγία και ο Αλέξης απαγάγει τη Θεοδώρα

Απόψε στις 21:00 στο MEGA

Τι θα δούμε σήμερα το βράδυ στη σειρά του MEGA «Γη της Ελιάς»;

Η Μαρίνα έχει αιμορραγία κι επισκέπτεται τον γυναικολόγο, με τον Μάνο πάντα στο πλευρό της. H Αθηνά εκμυστηρεύεται στη Μαργαρίτα ότι η Μυρτάλη σκοπεύει να χωρίσει τον Αλέξη και να φύγει στο εξωτερικό, προκαλώντας της ανησυχία.

Ο Αλέξης τρέφει ένα ανεξέλεγκτο μένος προς τη Θεοδώρα, θεωρώντας πως η Μαργαρίτα τον έχει ξεγράψει εξαιτίας της. Η Ισμήνη ζητά τη βοήθεια του Φίλιππου για ένα σοβαρό θέμα κι εκείνος αμέσως δέχεται να την υποστηρίξει. Η Αντωνία σκοπεύει να κάνει το επόμενο βήμα με την Αλκμήνη και ζητά συμβουλές από τη Δήμητρα.

Ο Πότης με την Άννα κάνουν τις τελευταίες πρόβες πριν τη μουσική βραδιά που ετοιμάζουν στο καφενείο. Ο Ισίδωρος τηλεφωνεί στην Αμαλία, την παλιά του γραμματέα, για να της ζητήσει να επιστρέψει στη δουλειά. Ο Ορέστης συναντά τον Δημοσθένη και του κάνει μια άκρως ελκυστική επαγγελματική πρόταση.

Η Αντιγόνη υποδέχεται την καινούρια αγροτική γιατρό. Ο Αλέξης παρακολουθεί τη Θεοδώρα και ψάχνει την κατάλληλη στιγμή για να δράσει. Σε κάποιο ερημικό στενό τής Αρεόπολης, τη στριμώχνει με το αμάξι του και την απάγει.

 

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς:

Ο Αλέξης μαθαίνει ότι η Μαργαρίτα φιλοξενεί στο σπίτι της τη Θεοδώρα και ζητά εξηγήσεις. Ο Πότης και η Άννα κάνουν πρόβες για την πρώτη μουσική βραδιά.

Η Μυρτάλη φτάνει στα όριά της, καθώς ο Αλέξης ξεσπά τα νεύρα του σ’ εκείνη. Παράλληλα, ενημερώνει την Ισμήνη ότι θέλει να της πουλήσει ένα μεγάλο ποσοστό από το εργαστήριο καλλυντικών και να φύγει.

Η Ασπασία, μετά από καιρό, νιώθει ότι πατάει γερά στα πόδια της κι αποφασίζει να διακόψει τις συνεδρίες. Η Εύα πνίγεται από τα χρέη και δεν μπορεί να τη βοηθήσει ούτε ο Χρήστος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου