Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Η Μαίρη Μήνα εισβάλλει στο «IQ 160» και φέρνει τα πάνω κάτω

Θα υποδύεται την επιθεωρήτρια εσωτερικών υποθέσεων

Το «IQ 160» ήρθε για να αλλάξει τα Κυριακάτικα βράδια μας, αφού κάθε επεισόδιο κρύβει και μια μυστηριώδη υπόθεση, που ο υπαστυνόμος Καλατζής (σ.σ. Νίκος Κουρής) και η Πηνελόπη Μουρίκη (σ.σ. Σμαράγδα Καρύδη) προσπαθούν να εξιχνιάσουν.

Η Μαίρη Μήνα αποτελεί τη νέα προσθήκη της συναρπαστικής αστυκωμικής σειράς του Star. Για τον ρόλο της επιθεωρήτριας εσωτερικών υποθέσεων, που υποδύεται, καθώς και τη συνεργασία της με τους πρωταγωνιστές, μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και στη δημοσιογράφο, Λιλή Πυράκη.

«Θα είμαι λίγο σαν την αστυνομικό των αστυνομικών, όπου έρχεται να ερευνήσει τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτήν την ομάδα. Αργότερα αρχίζει να αχνοφαίνεται ότι κι αυτή είναι ένας άνθρωπος με ευαισθησίες, μπαίνει σε αυτήν την ομάδα με τον δικό της τρόπο, αλλά έχει πάρα πολλές ανατροπές», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαίρη Μηνά.

«Ήρθα εδώ και ένιωσα αμέσως ότι είμαι κομμάτι μιας καθημερινότητας και ότι έχω ήδη μία τριβή με τα παιδιά», πρόσθεσε.

Για το γεγονός ότι δεν έκανε τηλεόραση ξανά, μετά την «Αγγελική», αλλά τώρα είπε το «ναι» στο IQ 160, απάντησε: «Μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η αναλογία χιούμορ και δραματικότητας που έχει, καθώς επίσης και το ότι είναι ένα guest και όχι ο κύριος ρόλος, γιατί είμαι και φρέσκια μητέρα, οπότε ο χρόνος μου πια είναι πολύ περιορισμένος και τον μετράω με το σταγονόμετρο για το πού θα τον διαθέσω. Ήρθε ιδανικά».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου