Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Η Γη της Ελιάς»: Η Μυρτάλη προσπαθεί να επισπεύσει τις διαδικασίες για τη μετακόμισή της στην Ελβετία

Απόψε στις 21:00 στο MEGA

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς»;

Ο Ορέστης καταγγέλλει την επίθεση που δέχθηκε στον Κουράκο, ο οποίος δεσμεύεται να το ερευνήσει. Ο Δημοσθένης, από την άλλη, καταριέται που η απόπειρα απέτυχε και προσπαθεί να μάθει τα πάντα για τον Ορέστη.

Η Ισμήνη νιώθει απέραντη ευγνωμοσύνη απέναντι στον δότη… Ο Μάνος και η Μαρίνα κάνουν σχέδια για το μωρό που έρχεται, ενώ η μικρή Αγγελική δεν χάνει ευκαιρία να γκρινιάξει. Η Μυρτάλη εξοργίζει τον Αλέξη με τη συμπεριφορά της κι εκείνος, για πρώτη φορά, σηκώνει χέρι πάνω της.

Η Μυρτάλη, τρομοκρατημένη, προσπαθεί να επισπεύσει τις διαδικασίες για τη μετακόμισή της στην Ελβετία. Η Μαργαρίτα αρχίζει να συνηθίζει την παρουσία της Θεοδώρας στο σπίτι της και νιώθει όμορφα που έχει κάποιον να φροντίζει. Ο Λυκούργος έχει πλέον αναρρώσει και επιστρέφει στο σπίτι του. Την ίδια ώρα, η Ισμήνη χτυπάει το κουδούνι στο σπίτι του δότη.

 

 

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς:

Ο Μάνος και ο Δημοσθένης προσπαθούν να πείσουν τον Στάθη να αναθεωρήσει τον χωρισμό του με την Ιουλία, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Μετά από συνεννόηση με τη Μαργαρίτα, ο Στάθης νοικιάζει το σπίτι της Θεοδώρας. Ο Ισίδωρος, αλλάζει την άποψή του για τον Στάθη και τονίζει στην Ιουλία πως έπραξε λανθασμένα. Εκείνη, όμως, δεν δείχνει διατεθειμένη να κάνει πίσω. Η Ευτυχία βασανίζεται από τύψεις όσο πλησιάζει ο γάμος της με τον Κουράκο. Ο Ορέστης ξεκινά για την Αθήνα, με τους ανθρώπους του Δημοσθένη να τον παρακολουθούν συνεχώς. Όταν τους αντιλαμβάνεται, προσπαθεί να αντιδράσει, αλλά στριμώχνεται σε παγίδα θανάτου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00