Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Ελληνικές σειρές που έκαναν ή κάνουν επιτυχία και βασίζονται σε ξένα σίριαλ

Η εκπομπή «Ελένη» συγκέντρωσε κάποιες από αυτές

Εσείς το γνωρίζατε πως πολλές από τις σειρές που αγαπήσαμε είναι διασκευές από ξένα σίριαλ;

Μία από τις αγαπημένες σειρές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν είναι οι «Παγιδευμένοι», με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη στον ρόλο του εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτου να έχει κερδίσει τους τηλεθεατές. Κι όμως, οι «Παγιδευμένοι» μάς έρχονται από την Τουρκία, καθώς αποτελούν διασκευή του «Yargi», στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Kaan Urgancıoğlu και η Pinar Deniz.

Από την Τουρκία ταξίδεψε και στη χώρα μας ο «Έρωτας Φυγάς», ο οποίος αποτελεί διασκευή της σειράς «Bir Zamanlar Çukurova». Η τουρκική εκδοχή αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές και κράτησε τέσσερις σεζόν.

Με ιταλικό αέρα και φινέτσα εισέβαλε στις οθόνες μας ο «Παράδεισος των Κυριών», διασκευή του ιταλικού «Il paradiso delle signore». Στην γείτονα χώρα προβάλλεται η έβδομη σεζόν της σειράς.

Στο MEGA είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε πολλές σειρές που διασκευάστηκαν από το εξωτερικό, μεταξύ αυτών και η «Νταντά» με την Μαρία Λεκάκη στην ελληνική εκδοχή της νταντάς Fran Fine.

Τεράστια επιτυχία έκανε και η «Μαρία η άσχημη» το 2007 και όλοι περίμεναν με αγωνία να δουν τη μεταμόρφωση της πρωταγωνίστριας, την οποία υποδυόταν η Αγγελική Δαλιάνη. Η «Μαρία η άσχημη» αποτελεί διασκευή της κολομβιανής σειράς «Yo soy Betty, la fea» και μάλιστα υπήρξε η πιο πολυταξιδεμένη σειρά, καθώς διασκευάστηκε σε 17 χώρες!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου