Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Η Γη της Ελιάς»: Παγίδα θανάτου για τον Ορέστη

Απόψε στις 21:00 στο MEGA

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά του MEGA «Γη της Ελιάς»;

Ο Μάνος και ο Δημοσθένης προσπαθούν να πείσουν τον Στάθη να αναθεωρήσει τον χωρισμό του με την Ιουλία, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Μετά από συνεννόηση με τη Μαργαρίτα, ο Στάθης νοικιάζει το σπίτι της Θεοδώρας.

Ο Ισίδωρος, αλλάζει την άποψή του για τον Στάθη και τονίζει στην Ιουλία πως έπραξε λανθασμένα. Εκείνη, όμως, δεν δείχνει διατεθειμένη να κάνει πίσω. Η Ευτυχία βασανίζεται από τύψεις όσο πλησιάζει ο γάμος της με τον Κουράκο. Ο Ορέστης ξεκινά για την Αθήνα, με τους ανθρώπους του Δημοσθένη να τον παρακολουθούν συνεχώς. Όταν τους αντιλαμβάνεται, προσπαθεί να αντιδράσει, αλλά στριμώχνεται σε παγίδα θανάτου.

 

Δείτε το τρέιλερ:

 

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Τα νέα για τον δότη ταξιδεύουν γρήγορα και όλοι πλέον γνωρίζουν την ταυτότητά του εκτός από τον Λυκούργο. Ο Δημοσθένης βάζει δυο άνδρες να παρακολουθούν τον Ορέστη, υποπτευόμενος πως λέει ψέματα. Η Ασπασία νιώθει τύψεις για τον χωρισμό του Στάθη με την Ιουλία και ξεκινά «εκστρατεία» για να τους τα ξαναφτιάξει. Εν τω μεταξύ, ο Στάθης μαθαίνει για το σπίτι που νοικιάζει η Θεοδώρα και δείχνει ενδιαφέρον, καθώς δεν έχει πού να μείνει. Η Αρετή μαθαίνει πως ο Στάθης χώρισε και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ αρχίζει να σκέφτεται τρόπους για να τα ξαναβρεί μαζί του. Μεγάλη ένταση επικρατεί στο Σούνιο, καθώς η Μαρία συμπεριφέρεται περίεργα και η Αθηνά δείχνει να ενοχλείται. Η Ιουλία λέει στη Μαρίνα ότι έχει απογοητευτεί από τον Στάθη και θέλει να χωρίσουν οριστικά. Το χειρουργείο του Λυκούργου τελειώνει μετά από πολλές ώρες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου