Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Γη της Ελιάς»: Ο Αλέξης σκοτώνει τη Μυρτάλη

Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega

Με σκληρό τρόπο γράφεται το τέλος του Αλέξη (Αλέξανδρος Σκουρλέτης) και της Μυρτάλης (Αφροδίτη Λιάντου) στη «Γη της Ελιάς». Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega, οι καβγάδες του ζευγαριού είναι πλέον καθημερινοί.

Η κοπέλα, έχοντας πλέον συνειδητοποιήσει πόσο σκληρός, αδίστακτος και παρανοϊκός είναι ο Αλέξης, θα αποφασίσει να φύγει για πάντα από κοντά του. Εκείνος της ζητά διαρκώς χρήματα για το άνοιγμα του νέου εστιατορίου του. Εκείνη τον αποφεύγει. Στο παρασκήνιο ανακοινώνει σε όλους τους δικούς της ανθρώπους πως έχει αποφασίσει να μετακομίσει μόνιμα στην Ελβετία. Η Μαρίνα προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη, αλλά μάταια. Το ίδιο και ο Μάνος. Στο τέλος, η Μυρτάλη ενημερώνει τόσο τον Ισίδωρο όσο και την Ιουλία για την οριστική απόφασή της και την πώληση των μετοχών της στην οικογενειακή εταιρεία.

Η Μυρτάλη μεθοδεύει κρυφά από τον Αλέξη τη φυγή της. Την ίδια ώρα, η Μαργαρίτα, θορυβημένη από τη συμπεριφορά του γιου της, εκμυστηρεύεται στην Αθηνά πως είναι αποφασισμένη να ζητήσει εισαγγελική εντολή για τον οριστικό εγκλεισμό του Αλέξη σε ψυχιατρική κλινική. Τα γεγονότα θα την προλάβουν: ενώ η Μυρτάλη με τη βαλίτσα στο χέρι ετοιμάζεται να φύγει από τη Μάνη, ο Αλέξης εισβάλλει στο σπίτι. Της λέει ότι γνωρίζει τα πάντα και την παρακαλεί να μείνει στο πλευρό του. Όταν εκείνη δεν πείθεται, γίνεται βίαιος. Τελικά, θα συμβεί το μοιραίο: ο Αλέξης, μέσα σε απόλυτη παράνοια, δολοφονεί τη Μυρτάλη.

Η τραγωδία είναι απερίγραπτη και οι σκηνές που θα ακολουθήσουν στη Μάνη πραγματικά συγκλονιστικές!

 

*Του Αλέξη Μίχα

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ONTime» στις 2/5/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00