Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Η Γη της Ελιάς»: Ο Στάθης φεύγει από το σπίτι της Ιουλίας αποφασισμένος να χωρίσουν

Απόψε στις 21:00 στο MEGA

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς»;

Η απερισκεψία της Ασπασίας θα στοιχίσει ακριβά στην Ιουλία, καθώς ο Στάθης γυρίζει στο σπίτι σε έξαλλη κατάσταση και απαιτεί εξηγήσεις.

Η Ιουλία προσπαθεί να δικαιολογηθεί, όμως ο Στάθης θεωρεί πως η πράξη της θα επιβεβαιώσει τον Ισίδωρο που τον αποκαλεί προικοθήρα. Το ζευγάρι μαλώνει και ο Στάθης φεύγει από το σπίτι αποφασισμένος να χωρίσουν.

Ο Λυκούργος μεταφέρεται στην πανεπιστημιακό νοσοκομείο, με τη Χάιδω και την Ισμήνη συνεχώς στο πλευρό του.

Η Θεοδώρα πιάνει δουλειά στο ελαιοτριβείο και η Άννα με την Ευτυχία προσπαθούν να τη βοηθήσουν.

Μια ξαφνική διακοπή ρεύματος στο σπίτι της Μαρίας προβληματίζει την Αθηνά, η οποία ανακαλύπτει διάφορα για τη μητέρα της.

Η Μαρίνα παλεύει με νύχια και με δόντια να αλλάξει γνώμη στη Μυρτάλη και να μη φύγει.

Η Ισμήνη, λίγο πριν την επέμβαση του πατέρα της, ανακαλύπτει τον δότη.

 

 

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Ο Λυκούργος ζητά επίμονα να γνωρίσει τον δότη πριν γίνει η επέμβαση, αλλά ο γιατρός τού ξεκαθαρίζει πως εκείνος επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος. Η Άννα κάνει φιλότιμες προσπάθειες να πλησιάσει τον Ορέστη, όμως όλες πέφτουν στο κενό. Η Αθηνά προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη Μαρία, αλλά εκείνη δεν απαντάει στο κινητό της. Έτσι, τρομοκρατημένη πως κάτι μπορεί να έχει συμβεί, πηγαίνει στο Σούνιο. Ο Δημοσθένης υποψιάζεται ότι ο Ορέστης είναι μυστικός αστυνόμος και δίνει εντολή να ψάξουν για το ποιόν του. Η Μυρτάλη πουλάει τις μετοχές της στον Μάνο και τον Ισίδωρο, κι εκείνοι με τη σειρά τους ενημερώνουν την Αθηνά, η οποία αγοράζει κρυφά μόνο το 10% από αυτές. Η Μαργαρίτα πείθει τη Θεοδώρα να δουλέψει για τους Βρεττάκους και παράλληλα να μετακομίσει στο σπίτι της. Η Ασπασία βλέπει τον Στάθη κατάκοπο από τη δουλειά και, πάνω σε μια κρίση ειλικρίνειας, του αποκαλύπτει ότι η Ιουλία αγόρασε τα κτήματα του Δημοσθένη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου