Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Γη της Ελιάς»: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δίνει spoiler – «Ο Ορέστης θα ερωτευτεί και θα κινδυνεύσει»

Δείτε αναλυτικά τι είπε σε συνέντευξή του

Μεγάλη τιμή γι αυτόν τονίζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος πως είναι να ξαναδουλέψει με την ομάδα του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου.

Μαζί τους είχε συνεργαστεί πριν από μερικά χρόνια στην πρώτη του απόπειρα στον χώρο της υποκριτικής, στο «Τατουάζ».

Όπως μάλιστα αποκαλύπτει, ενώ είχε μια αρχική κουβέντα με την ομάδα για τη «Γη της ελιάς», στη συνέχεια ο ρόλος του εξελίχθηκε, ώστε να «προσαρμοστεί» σε δράσεις που κάνει ο ίδιος.

 

Τι είδους δράσεις εννοείτε;

«Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να σας αποκαλύψω λεπτομέρειες. Τα μόνα που μπορώ να σας πω προς το παρόν είναι ότι αξιοποίησα τα τελευταία τρία χρόνια της πανδημίας, όπου τα πάντα είχαν τεθεί σε αναμονή, ώστε να κάνω σεμινάρια υποκριτικής. Τώρα λοιπόν βρίσκομαι στο β’ εξάμηνο του πτυχίου μου από τη Ρώμη, με την Ιλόιρα Μπορέλι, και ολοκληρώνω τον προσεχή Σεπτέμβριο. Επιπλέον, επειδή έχω λάβει πλέον και πιστοποίηση κασκαντέρ και ο ρόλος προβλέπεται να έχει κάποιες “επικίνδυνες” σκηνές, αναμένεται να τις κάνω ο ίδιος».

Μιλήστε μας για τον ρόλο σας…

«Θα υποδυθώ τον Ορέστη, έναν γυμναστή από το Περιστέρι, που φτάνει στη Μάνη για τουρισμό, κρύβει όμως πολλά μυστικά. Αυτό θα αρχίσει να διαφαίνεται από το γεγονός ότι επισκέπτεται αμέσως τον τάφο του Κίμωνα. Έτσι, ο θάνατος του νεαρού θα έρθει ξανά στην επιφάνεια, δημιουργώντας νέα μυστήρια και πολλές ανατροπές. Ίσως να τον δούμε και να ερωτεύεται, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το μάθουμε στη συνέχεια».

Πριν πείτε ξανά «ναι» στον Αντρέα Γεωργίου, είχατε κι άλλες προτάσεις;

«Όντως είχα κάποιες προτάσεις τα τελευταία χρόνια, όμως δεν πραγματοποιήθηκαν, για διάφορους λόγους. Επίσης έχω και κάποιες άλλες υποχρεώσεις, κάποιες προφορικές συμφωνίες που έρχονται το 2024, αλλά και την υποχρέωσή μου με τους συνεργάτες μου όσον αφορά τον “Φύλακα Άγγελο”. Άρα χρειαζόταν να εξετάσω προσεκτικά αν θα μπορούσα να αντεπεξέλθω όπως ήθελα».

Πείτε μας περισσότερα γι’ αυτές τις ταινίες…

«Πρώτα πρώτα έχουμε τη “Βασίλισσα των ουρανών”, με θέμα τη ζωή της Παναγίας, όπου έχουμε συμφωνήσει να συμμετάσχω υποδυόμενος τον Άγιο Λογγίνο. Επίσης βρίσκομαι σε αρχικές συζητήσεις για άλλη μία ταινία, αλλά δεν είμαστε σε θέση να μιλήσουμε γι’ αυτήν ακόμα».

Μπορούμε λοιπόν να πούμε ότι σας έχει κερδίσει πια η υποκριτική;

«Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι η μόνιμη ενασχόλησή μου·. Είναι κάτι που έχω πια αγαπήσει και δουλεύω εντατικά πάνω σε αυτό, ώστε να παρουσιαστώ όσο το δυνατόν πιο έτοιμος σε όποια πρόκληση κληθώ να αντιμετωπίσω».

Θέατρο θα τολμούσατε;

«Είναι κάτι που μου έχει προταθεί πολλές φορές, αλλά δεν το σκέφτομαι, κυρίως γιατί δεν μπορεί να συνδυαστεί με τον χρόνο και τις υποχρεώσεις μου αυτή τη χρονική περίοδο».

Νιώθετε άγχος με τόσες υποχρεώσεις; Πώς είναι, ας πούμε, η μέρα σας;

«Βρίσκομαι πράγματι σε μια συνεχή μετακίνηση, αλλά άγχος δεν νιώθω. Υπάρχει βέβαια κούραση, αλλά προσπαθώ να συνδυάσω τα επαγγελματικά καθήκοντα με τον προσωπικό χρόνο και τους ανθρώπους με τους οποίους θέλω να περάσω χρόνο μαζί. Εν ολίγοις, κάποιους μήνες υπάρχει περισσότερος καιρός διαθέσιμος, κάποιους άλλους είναι πιο σφιχτό το πρόγραμμα», λέει στο Τηλέραμα

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου