Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

ΕΡΤ: Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο καθημερινές σειρές στην ΕΡΤ

Το «ντέρμπι» για την ώρα είναι αμφίρροπο και η τελική απόφαση θα κριθεί από το κάστινγκ και το κόστος των δύο σειρών

Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο καθημερινές σειρές βρίσκεται σε εξέλιξη στην ΕΡΤ, καθώς ο χρόνος για τη λήψη αποφάσεων λιγοστεύει.

Την ώρα που προχωρούν οι συζητήσεις για την «Ηλέκτρα» σε παραγωγή της Κ Productions, μια νέα πρόταση από την Pedio Productions που φέρει τον τίτλο «Η ναυαγός» μπαίνει δυναμικά στο «κάδρο» της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για καθημερινή δραματική σειρά σε σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου, που αφηγείται την ιστορίας μιας γυναίκας που επέζησε από ναυάγιο. Τελικά ποια σειρά θα πάρει τη θέση του «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»; Η «Ηλέκτρα» ή η «Ναυαγός»;

Αμφότερες οι σειρές έχουν περάσει αρχικά από τη διεύθυνση προγράμματος, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ληφθεί η τελική απόφαση για το ποια από τις δύο θα πάρει το «πράσινο φως» για το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Το «ντέρμπι» για την ώρα είναι αμφίρροπο και η τελική απόφαση θα κριθεί από το κάστινγκ και το κόστος των δύο σειρών, που διεκδικούν το ίδιο slot στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ1. Για την «Ηλέκτρα» υπάρχει πρόταση για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην Κατερίνα Παπουτσάκη.

Πηγή: Real

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00