Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Maestro: Η πρώτη ανάγνωση του σεναρίου για τη δεύτερη σεζόν – Ποιοι έδωσαν το «παρών»

Είναι η σειρά που συζητήθηκε όσο καμία άλλη τη φετινή σεζόν και κατάφερε να καθηλώσει και να συγκινήσει τους τηλεθεατές

Το «Maestro» του MEGA είναι από τις παραγωγές που άφησαν εποχή και, αυτή την περίοδο, αγκαλιάζεται ιδιαίτερα και στο παγκόσμιο ταξίδι της στην πλατφόρμα του Netflix.

 

Η μεγάλη επιτυχία έχει δημιουργήσει πολλές προσδοκίες για τον δεύτερο κύκλο, τον οποίο θα δούμε στο μεγάλο κανάλι στις αρχές του 2024. Οι συντελεστές και οι πρωταγωνιστές, μάλιστα, βρέθηκαν για την πρώτη ανάγνωση του σεναρίου και οι φωτογραφίες στα social media δεν έλειψαν. Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης, έδωσαν το «παρών».

Αν και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι εξαιρετικά προσεκτικός στις δηλώσεις του για τη δεύτερη σεζόν του «Maestro», έχει προδώσει κάποιες λεπτομέρειες.

 

«Το τέλος του δεύτερου κύκλου το έχω στο μυαλό μου, αλλά δεν το έχω γράψει. Στον δεύτερο κύκλο θα δούμε μια άλλη προσέγγιση σε κάποια θέματα γιατί τώρα είναι τα αποτελέσματα με τον τρόπο που χειρίστηκαν οι ήρωες τις παθογένειες», είχε αναφέρει ο δημιουργός.

«Ο Χαράλαμπος θα επιστρέψει με κάποιο τρόπο στον δεύτερο κύκλο. Δεν μπορώ να σας πω πως…Ο δεύτερος κύκλος έχει Αθήνα και μετά από Σεπτέμβρη – Οκτώβρη να πάμε πάλι Παξούς. Θα το δούμε σε ένα χρόνο από τώρα. Είναι όπως στο εξωτερικό, που ένα χρόνο αφού τελειώνει η σεζόν, τον επόμενο έρχεται η επόμενη σεζόν», είχε εξηγήσει επίσης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00