Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Παράδεισος: Θα γίνει τελικά ο γάμος Πασχάλη-Τζένης; Οι πρωταγωνιστές δίνουν spoiler

Τι αποκάλυψαν στην Super Κατερίνα!

Η Δέσποινα Τσούτσα και ο Μιχάλης Πανάδης βρέθηκαν σήμερα, Πέμπτη 30 Μαρτίου, καλεσμένοι στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησαν με την Κατερίνα Καινούργιου για τον ρόλο τους στη σειρά, τις εξελίξεις, τη ζωή τους και τα σχέδιά τους.

Η Τζένη και ο Πασχάλης, απ’ τον «Παράδεισο των κυριών» είναι δύο ερωτευμένα παιδιά και μας εξομολογήθηκαν ότι θέλουν σύντομα να παντρευτούν και θα είναι ο γάμος της χρονιάς, όπως οι ίδιοι αναφέρουν.

Συγκεκριμένα η Δέσποινα Τσούτσα ανέφερε: «Η Τζένη είναι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον Πασχάλη, περιμένουμε να γίνει ο γάμος, που για εμάς τουλάχιστον είναι ο γάμος της χρονιάς, και ελπίζουμε μέχρι το τέλος της σεζόν να γίνει..».

Ο Μιχάλης Πανάδης, λέει: «Η βασική αντιξοότητα σ’ αυτό τον γάμο είναι η αδερφή του Πασχάλη, η Ζαχαρούλα. Η Ζαχαρούλα δεν θέλει καθόλου το προξενιό κι εμείς προσπαθούμε κάπως.. Θέλει να γνωρίσει κάποιον και να ερωτευθεί, αλλά είναι δύσκολη, είναι πολύ επιλεκτική.. Προσπαθούμε να της γνωρίσουμε κάποιους και ελπίζω να βρει κάποιον..».

Όσον αφορά στον Αποστόλη Βασιλείου, η Μιχάλης ανέφερε: «Είχε δώσει ένα χαστούκι η μάνα μου στον Βασιλείου, αλλά η υπόλοιπη οικογένεια μας αγαπάει, η γυναίκα του η Όλγα και ο γιος τους ο Πάρης, ελπίζουμε να μεσολαβήσουν αυτοί και να τα καταφέρουμε»

Μιλούν επίσης για την εποχή που διαδραματίζεται η σειρά, λέγοντας: «Δεν τη ζούμε ακριβώς την εποχή, αλλά φαντάζομαι ότι ήταν κάπως ποιο δύσκολα τα πράγματα σε σχέση με τώρα, κυρίως οικονομικά, αλλά νομίζω ότι ήταν λίγο πιο ανθρώπινα, υπήρχε μια επαφή».

Τέλος, η Δέσποινα Τσούτσα αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν έχασε τον πατέρα της, για την μητέρα της και ο Μιχάλης Πανάδης για το θέατρο και την τηλεόραση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου