Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Μαύρο Ρόδο»: Η μεγάλη απόφαση που παίρνει η Ελισάβετ

Όσα θα δούμε απόψε στη σειρά

Ο Βίκος παραγγέλνει στον Παράσχο σφαίρες και ο Παράσχος φοβάται ότι ο Βίκος θα τον σκοτώσει. Ο Θέμης υπόσχεται στη Φιλαρέτη ότι θα ξεδιαλύνει την εμπλοκή του Ζαμάνου στην υπόθεση του παιδιού της. Ο Βίκος ζητά από τη Θάλεια να βάλει κοριό στο γραφείο του Θέμη. Εντοπίζονται τα στοιχεία ενός άντρα που έκανε την επίθεση στον Σταυρίνο και την Τασούλα.

Η Ευτυχία αποκαλύπτει στον Λευτέρη το μεγάλο μυστικό του Γεράσιμου. Η Κασσιανή θέλει να απολύσει τον Γεράσιμο. Η Ελισάβετ, επηρεασμένη κι από τα σκληρά λόγια της Κασσιανής απέναντί της, δεν φεύγει μόνο από το μοναστήρι, αλλά παίρνει μια ακόμα πολύ σημαντική απόφαση για τη ζωή της.

 

Επεισόδιο 88 (Πέμπτη 30/03)

Ο Λευτέρης είναι καταρρακωμένος μετά την αποκάλυψη για το θάνατο του Διακοσάββα. Ο Γεράσιμος έχει εξαφανιστεί. Ο Βίκος αντιμετωπίζει την ευθεία ερώτηση της Αλεξίας: Εμπλέκεται ο ίδιος στο θάνατο της Αγγελικής; Η Ελισάβετ βρίσκει μια αφίσα του Διακοσάββα κολλημένη στην είσοδο του σπιτιού της στην Πάτρα. Μετά τον αρχικό πανικό της, αποφασίζει να ξεκαθαρίσει με το παρελθόν της μια και καλή.

 

Δείτε το τρέιλερ:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου