Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Η Γη της Ελιάς: η Ειρήνη κλείνει την πόρτα στην Ασπασία -«Τώρα που με θυμήθηκες, είναι πολύ αργά»

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν

Συνεχίζονται οι εξελίξεις και οι ανατροπές στα νέα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς».

 

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν μεταξύ άλλων θα δούμε:

 

Η Ασπασία συνειδητοποιεί, μέσα από τις συνεδρίες της στον ψυχολόγο, πως έχει απομακρυνθεί πολύ από την Ειρήνη, στην γη της ελιάς. Ο θεραπευτής τη βοηθά να καταλάβει πως τόσο καιρό είχε αδικήσει το μικρό της παιδί.

Η ίδια αποφασίζει να αλλάξει στάση απέναντί της, να προσεγγίσει ξανά την κόρη της, να την κάνει να χαμογελάσει.. Θέλει να αναπτύξουν μία όμορφη σχέση μάνας και κόρης, αφήνοντας στην άκρη το παρελθόν.

Η Ειρήνη έχει πικραθεί πολύ, τόσο από την μητέρα της, όσο και από τον πατέρα της. Οι ώρες στο σπίτι δε περνούν. Ο Δημοσθένης την πιέζει διαρκώς να μη βλέπει τον Λεωνίδα και παρακολουθεί κάθε της βήμα.

Η Ασπασία αποφασίζει να κάνει μια νέα αρχή με την Ειρήνη και της ζητάει να μιλήσουν, στην γη της ελιάς. Προσπαθεί να την προσεγγίσει, να μάθει για τον φίλο της, αλλά και για τα όνειρά της..

Η Ειρήνη, φυσικά, της κλείνει την πόρτα! Της φωνάζει πως τώρα είναι πολύ αργά και πως η σχέση αυτή μάνας και κόρης έπρεπε να έχει χτιστεί εδώ και πάρα πολύ καιρό! Στόχος της Ειρήνης είναι να εξαφανιστεί από προσώπου γης και να μη ξανά ασχοληθεί με την οικογένειά της.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου