Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

«Μαύρο Ρόδο»: Η Κύρα θα κάνει τα πάντα για να διαλύσει τη σχέση Αλεξίας και Βίκου (Βίντεο)

Απόψε στις 22:50 στο MEGA

Συναντήσεις. ανατροπές και νέες καταστάσεις που αλλάζουν τις ισορροπίες θα δούμε απόψε στο επεισόδιο της σειράς του Mega «Μαύρο Ρόδο».

Η Ελισάβετ νιώθει την ανάγκη να επισκεφτεί το μοναστήρι. Ευχάριστα νέα μαθαίνει ο Θέμης, αφού του παραχωρούνται τα κτήματα της Μονής. Η Πολυξένη θα αρχίσει πάλι τα παιχνίδια της με τον Θέμη και τον Λευτέρη. Η Κύρα αγωνίζεται να σώσει την εγγονή της από τα νύχια του Βίκου. Η συνάντηση του Βίκου με τον Παράσχο φέρνει πολλές ανατροπές.

 

Δείτε το τρέιλερ:

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Σίσσυ Τουμάση.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς
Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου