Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Τυφώνας» Maestro σαρώνει τον κόσμο – Θρίαμβος και στο IMDb

Έχει συγκεντρώσει πάνω από 5.000 ratings.

Το Maestro η εκπληκτική σειρά του Mega, ξεκίνησε το παγκόσμιο ταξίδι του στις 17 Μαρτίου και είναι πλέον διαθέσιμο παγκοσμίως στην πλατφόρμα Netflix.

Η σειρά Maestro, που δημιούργησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για το Mega, έχει ήδη κερδίσει τους συνδρομητές, αφού μόλις τρεις ημέρες μετά την ένταξή της στην πλατφόρμα κατάφερε να μπει στη σχετική δεκάδα, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο πως «Sky is the limit», όπως λένε και Αμερικάνοι, οποίοι τις τελευταίες ημέρες βλέπουν απνευστί τα επεισόδια της ελληνικής σειράς.

Συγκεκριμένα, το Maestro εξασφάλισε την όγδοη θέση στη λίστα του Netflix, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Flixpatrol για την Κυριακή 19 Μαρτίου.

Πρόκειται για τον ιστότοπο που παρέχει αξιολογήσεις και στατιστικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές σε δημοφιλείς πλατφόρμες streaming, όπως το Netflix, το Amazon Prime Video και το Disney+.

Επίσης, αυτή τη στιγμή το Maestro έχει συγκεντρώσει πάνω από 5.000 αξιολογήσεις στο IMDb, με τη βαθμολογία του να διαμορφώνεται στο 8,4, ενώ λαμβάνει και πολλά θετικά σχόλια.

Και οι διακρίσεις δεν σταματούν εκεί. Η σειρά του MEGA, η οποία αφού καθήλωσε το ελληνικό κοινό έχει ανοίξει τα φτερά της για σε ολόκληρο τον κόσμο, βρίσκεται στην 556η θέση σε δημοφιλία στο IMDb. Κι αν ο αριθμός αυτός δεν σας λέει πολλά, αξίζει να αναφέρουμε ότι πρόκειται για τη λίστα με όλες τις σειρές που έχουν προβληθεί συνολικά στην τηλεόραση και οι οποίες έχουν αξιολογηθεί από τους χρήστες της εν λόγω πλατφόρμας.

Στην εν λόγω λίστα, συναντά κανείς θρυλικές σειρές, όπως το Lost, Prison Break, The Walking Dead, Breaking Bad, καθώς και το Grey’s Anatomy. 

Και η επέλαση του Maestro συνεχίζεται. Και στην ιστοσελίδα κριτικών «Rotten Tomatoes», η οποία φημίζεται για την σκληρότητα, με την οποία αντιμετωπίζει τις θεατρικές και τηλεοπτικές παραγωγές, η σειρά του Mega έχει βαθμολογία κοινού 99%.

Αν και ακόμα έχει λίγες κριτικές, η βαθμολογία αποτελεί ενδεικτικό της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. 

Οι χρήστες στο Twitter λατρεύουν την πλοκή και το σενάριό της, τις ερμηνείες των ηθοποιών, ενώ θραύση κάνει και το τραγούδι της Χαρούλας Αλεξίου, «Προσευχή».

 

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι η «Προσευχή» της Χαρούλας Αλεξίου, που ακούσαμε για πρώτη φορά στον δίσκο «Οδός Νεφέλης ’88» το 1995, ήρθε ξανά στο σήμερα να μας «αγκαλιάσει» μέσα από το πMaestro.

Το τραγούδι αυτό, που άκουγε ο δημοφιλής σκηνοθέτης και σεναριογράφος γράφοντας τη σειρά, του έδωσε έμπνευση για τον ρόλο της Χαρούλας, όπως είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

«Είμαι ερωτευμένη με τη μουσική, τη φωτογραφία και την αφήγησή του», «Μόλις ξεκίνησα το Maestro in Blue και ήδη θέλω να μετακομίσω σε ένα ελληνικό νησί», «Πηγαίνετε όλοι να δείτε την πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix, Maestro in Blue», είναι μερικά μόνο από τα σχόλια.

 

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00