Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Αυτή η νύχτα μένει»: Η Μαρίνα ζει; Η συνάντηση που σπέρνει τον πανικό

Απόψε στις 22:40 στον Alpha

Κάθε εβδομάδα και μία νέα ανατροπή εκπλήσσει τους τηλεθεατές της δραματικής σειράς του ALPHA, «Αυτή η νύχτα μένει».

Στα επόμενα επεισόδια μία εξέλιξη-σοκ έρχεται να ανατρέψει όλα τα δεδομένα και να ταράξει τους ήρωες της σειράς. Έναν χρόνο μετά τον απρόσμενο θάνατο της Μαρίνας, η κόρη της, η Φωτεινή, βρίσκεται στην Αθήνα και έχει την πιο αναπάντεχη συνάντηση της ζωής της.

Η κοπέλα βλέπει τυχαία στον δρόμο τη μητέρα της και σοκάρεται! Δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια της αλλά δεν καταφέρνει να την προσεγγίσει. Το πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι πως έκανε λάθος ή ότι αυτή η γυναίκα που είδε είχε τρομερή ομοιότητα με τη νεκρή μητέρα της. Ωστόσο, η Φωτεινή είναι πολύ ταραγμένη και δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της αυτή την εικόνα. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Mytv, το πιθανότερο είναι η Μαρίνα πράγματι να είναι ζωντανή, γεγονός που θα φέρει πολλές ανατροπές.

Παράλληλα, στα προσεχή επεισόδια, ο Χρήστος και ο Στρατός έχουν μία συνάντηση και κατά τη διάρκεια αυτής ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου «Όνειρο» εξαναγκάζει τον δήμαρχο να ομολογήσει όλη την αλήθεια σχετικά με τον φόνο του Νώντα Παραδείση.

Μάλιστα, ο Στρατός και ο Χρήστος για πρώτη φορά αποδέχονται το ότι υπάρχει ένα αγκάθι που τους ενώνει. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, μία αποκάλυψη του Ντανίλου για τη Μαρίνα συνταράσσει το οικοδόμημα της οικογένειας Αναγνώστου και η Βρεττώ βρίσκεται, για πρώτη φορά, σε πανικό.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου