Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Παγιδευμένοι»: Ο Ανδρέας δέχεται άγρια επίθεση- Τα βίαια χτυπήματα και ο σοβαρός τραυματισμός

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22.00

Χαμός θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1. Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη και θα καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Η ύπαρξη του πτώματος στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του Άκη μπλέκει άσχημα την παρέα των παιδιών. Μάλιστα, ο Άκης, η Νεφέλη, η Λίνα, η Δανάη αλλά και ο Θόδωρος οδηγούνται στην Ασφάλεια, αφήνοντας έκπληκτους τους πάντες. Οι δικοί τους άνθρωποι ενημερώνονται και σπεύδουν να τους συμπαρασταθούν και να μάθουν τι ακριβώς συνέβη και οδηγήθηκαν τα παιδιά στη σύλληψη.

Ο Θόδωρής και ο Άκης οδηγούνται στην Αστυνομία

Σύμφωνα με το περιοδικό Mytv, αυτή η εξέλιξη πρόκειται να δημιουργήσει ένα ντόμινο εξελίξεων, που θα επηρεάσει όλους τους ήρωες. Πολλά αναπάντητα ερωτήματα γεννιούνται, όπως το πώς βρέθηκε το πτώμα στο αμάξι του Άκη, αλλά το κυριότερο σε ποιον ανήκει.

Ο Δημήτρης και η Άννα αγκαλιά

Η Άννα και ο Δημήτρης ρίχνονται στον αγώνα για να μάθουν την αλήθεια και να αθωώσουν τα παιδιά, που προσπαθούν να τους πείσουν πως δεν είχαν ιδέα για το πτώμα. Ο Σπύρος, από την άλλη, είναι σίγουρος ότι ο Θοδωρής είναι ένοχος. Έχει, όμως, κι άλλον έναν γρίφο να λύσει. Μήπως το αποτεφρωμένο πτώμα είναι του Κοσμά; Όσο οι ώρες περνούν, τα νεύρα όλων είναι τεντωμένα και η προανάκριση των παιδιών προχωράει. Φαίνεται, όμως, πως κάτι κρύβουν και η Αστυνομία ψάχνει να μάθει την αλήθεια.

Ο Ανδρέας δέχεται επίθεση

Στην Ασφάλεια συνεχίζουν να βρίσκονται οι γονείς όλων, αλλά δεν αργούν να δημιουργηθούν εντάσεις. Ο Βλάσσης ξεφεύγει από κάθε έλεγχο και η παρουσία του Ανδρέα τον εξοργίζει ακόμη περισσότερο. Μάλιστα, ο ίδιος επιτίθεται στον Ανδρέα για την κράτηση της κόρης του. Οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια και ο αστυνομικός δέχεται βίαια χτυπήματα, τα οποία προκαλούν τον σοβαρό τραυματισμό του. Όλοι σπεύδουν να απομακρύνουν τον Βλάσση. Η Δανάη, όμως, στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τον Ανδρέα, λέει στον Βλάσση ότι αυτός είναι ο πατέρας της.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου