Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Η Γη της Ελιάς»: Αποκαλύπτεται ποιος κρύβεται πίσω από την απαγωγή του Μάνου

Απόψε στις 21.00 στο Mega

Τι θα δούμε σήμερα, 23 Μαρτίου στη Γη της Ελιάς;

Στο νέο επεισόδιο θα δούμε: Όσο περνούν οι μέρες και ο Μάνος βρίσκεται ακόμα στα χέρια των απαγωγέων, τα πράγματα δυσκολεύουν. Η Αθηνά και η Ιουλία βοηθούν τον Ισίδωρο να συγκεντρώσει τα λύτρα.

Ο Κωνσταντίνος δεν μπορεί να πείσει την Ισμήνη για την ειλικρίνεια των λεγομένων του. Ο Αλέξης, πονηρά σκεπτόμενος, πηγαίνει στην Αθηνά για να ζητήσει συγνώμη, αλλά εκείνη τον πετάει έξω από το σπίτι της.

gh-elias-areth-andreas.jpg

Ένα δεύτερο βίντεο με τον Μάνο φτάνει στα χέρια του Ισίδωρου και της Μαρίνας, ενώ παράλληλα αποκαλύπτεται ποιος είναι κρύβεται πίσω από την απαγωγή.

 

Στο προηγούμενο επεισόδιο της Γης της Ελιάς, είδαμε:

Ο Μιχάλης, παρότι συμφωνεί με την Αθηνά πως ο Αλέξης πείραξε τα φρένα στο αυτοκίνητό της, τη συμβουλεύει να μην κάνει κάποια κίνηση και συστήνει να τον έχουν υπό στενή παρακολούθηση. Στο μεταξύ, ο Άρης δίνει στην Εύα χρήματα για να καλύψει επιταγές, λέγοντάς της ότι του τα δάνεισε κάποιος φίλος του. Ο Ισίδωρος προσπαθεί να μαζέψει τα χρήματα για τα λύτρα, ενώ η Μαρίνα με το ζόρι καταφέρνει να ανοίξει το ανθοπωλείο και προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη. Η Μυρτάλη, που δεν ξέρει για την απαγωγή του Μάνου, προσπαθεί να κάνει μία ακόμα προσέγγιση στη φίλη της, αλλά ειδικά αυτή τη φορά, βρίσκει τοίχο. Η Ισμήνη παρακολουθεί τον Κωνσταντίνο. Ο Ισίδωρος ζητάει παράταση για την παράδοση των λύτρων και νέο βίντεο του Μάνου. Ο απαγωγέας αντιδρά άσχημα γεγονός που τρομοκρατεί τη Μαρίνα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00