Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Η Μαρίνα μένει σύντομα έγκυος στη «Γη της Ελιάς»

Στη σειρά του Mega μπαίνει και ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Πολλές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της «Γης της Ελιάς». Καθώς η σειρά οδεύει προς το φινάλε του δεύτερου κύκλου της, οι ανατροπές θα είναι πολλές. Η απαγωγή του Μάνου θα έχει αίσιο τέλος. Η οικογένεια Βρεττάκου θα ενωθεί ξανά και τα νέα είναι ευχάριστα, όχι μόνο για την υγεία του Μάνου, αλλά και για την αγαπημένη του σύζυγο. Η Μαρίνα συνειδητοποιεί ότι είναι έγκυος και η χαρά της είναι απερίγραπτη.

Η οικογένεια των Βρεττάκων θα αποκτήσει ακόμη ένα μέλος και φυσικά όλοι είναι ευτυχισμένοι. Μόνο μέλημα της Μαρίνας πλέον θα είναι να έχει καλή και σταθερή εγκυμοσύνη.

Ο Μάνος στέκεται στο πλευρό της κάθε λεπτό, ενώ ο Ισίδωρος δεν κρύβει τη χαρά του που θα γίνει και πάλι παππούς. Η εγκυμοσύνη αυτή βέβαια θα φέρει και προβλήματα.

Η μικρή Αγγελική δεν καλοδέχεται την ιδέα πως θα αποκτήσει αδελφάκι. Η μικρή δεν είναι έτοιμη να δεχθεί το νέο μωράκι. Φοβάται πως τώρα ο Μάνος και η Μαρίνα θα την εγκαταλείψουν. Τρέμει στην ιδέα πως το παιδί αυτό θα κερδίσει την πρώτη θέση στις καρδιές τους.

Παράλληλα, σύντομα στη «Γη της Ελιάς» θα δούμε και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος ως καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη μίλησε χθες για το ρόλο που θα υποδυθεί στην καθημερινή σειρά του Mega.

«Θα μπω με το ρόλο του Ορέστη Αντωνιάδη, είμαι από το Περιστέρι της Αθήνας, θα είμαι γυμναστής. Θα επισκεφθώ τη Μάνη για τουρισμό, αλλά ο λόγος δεν θα είναι αυτός. Θα πάω στον τάφο του Κίμωνα, οπότε μπορεί να ήμουν και φίλος του Κίμωνα – με κάποιο τρόπο συνδέονται. Θα είναι μια μυστική αποστολή -με κάποιο τρόπο- που θα αλλάξει κατά πολύ την πλοκή με το θάνατο του Κίμωνα» είπε.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ONTime» στις 21/3/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου