Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

«H Γη της Ελιάς»: Οι απαγωγείς στέλνουν DVD με τον Μάνο (Βίντεο)

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά

Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» που επιστρέφει απόψε στις 21.00 στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Ο Ισίδωρος αποφασίζει να μη μιλήσει στην αστυνομία, φοβούμενος πως η ανάμιξή της μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του Μάνου. Η εμπιστοσύνη της Ισμήνης παραμένει κλονισμένη κι έτσι αρπάζει τα κλειδιά του γραφείου του Κωνσταντίνου και βγάζει αντικλείδι για να πάει εκεί και να ψάξει.

Ο Άρης αναλαμβάνει την πρώτη παράνομη μεταφορά και ο Δημοσθένης τον επιβραβεύει με ένα καλό πόσο. Σε μεγάλη ρήξη έρχονται ο Στάθης και η Ιουλία για ένα θέμα που αφορά στη συγκατοίκηση και τα οικονομικά τους. Ο Δημοσθένης ανακοινώνει στον Κωνσταντίνο τον αντικαταστάτη του και του ζητάει να τον εκπαιδεύσει, αλλά εκείνος αρνείται. Η Αθηνά μαθαίνει από το συνεργείο ότι τα φρένα του αυτοκινήτου της ήταν κομμένα και, μαζί με τον εισαγγελέα, υποψιάζονται αμέσως τον Αλέξη. Οι απαγωγείς στέλνουν DVD με μήνυμα του Μάνου.

 

Δείτε το τρέιλερ:

 

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς είδαμε:

Η υπομονή της Μαρίνας και του Ισίδωρου δοκιμάζεται, καθώς περνάει ακόμα μία ημέρα χωρίς επικοινωνία από τους απαγωγείς. Ο Κουράκος αποφασίζει να προχωρήσει σε παρακολούθηση των τηλεφώνων τους, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι να τους εντοπίσουν όταν ζητήσουν λύτρα. Ο Άρης, υπό την καθοδήγηση του Δημοσθένη, βουτάει στα βαθιά και μπλέκει με το εμπόριο ναρκωτικών. Ο Κωνσταντίνος προσπαθεί να πείσει την Ισμήνη πως δεν υπάρχει άλλη γυναίκα, όμως εκείνη αρνείται να ακούσει τις δικαιολογίες του. Οι απαγωγείς τελικά κάνουν το πολυπόθητο τηλεφώνημα στον Ισίδωρο και ζητούν τεράστιο ποσό, με τη διορία να λήγει σε τρεις ημέρες. Ο Αλέξης ενδίδει στην πίεση της Μυρτάλης και κόβει τα φρένα στο αμάξι της Αθηνάς. Αγνοεί όμως πως μέσα στο αμάξι της θα βρεθεί και η μητέρα του με την Αναστασία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00