Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Κάνε ότι κοιμάσαι»: Ο Νικόλας αποφασίζει να τιμωρήσει τον Μάνο

H συγκλονιστική συνέχεια της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου σήμερα, Δευτέρα 20 Μαρτίου, στις 22:00 στην ΕΡΤ1

Απόψε, στις 22.00 στην ΕΡΤ1, θα προβληθούν ακόμα δύο επεισόδια από την καθηλωτική σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι», με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Ο Λημνιός πιέζει την Βικτόρια να συνεργαστεί και της ζητάει μια τελευταία εξυπηρέτηση. Ο Ίσσαρης και η Άννα επισκέπτονται τον Μηνά στις φυλακές, για να τους δώσει στοιχεία που πιθανόν έχει σε ό,τι αφορά την εκτέλεση της Πολέμη.

koimasai-(1).jpg

Ο Ματθαίος προετοιμάζει τον Νικόλα για αυτό που θέλει να κάνει. Ποιον σκοπεύει να τιμωρήσει προσωπικά; Με ποιον τρόπο θα το κάνει;

Επεισόδιο 49ο: Το πτώμα της Πολέμη σοκάρει τον κόσμο που φοβάται τη δράση των τοκογλύφων και μπερδεύει ακόμα περισσότερο την αστυνομική έρευνα. Ποιος είχε να κερδίσει από τον θάνατό της; Ο Νικόλας ανησυχεί για την περίεργη χρονική σύμπτωση μετά την τελευταία συζήτηση που είχε μαζί της. Αναρωτιέται για το ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από την εκτέλεση αυτή.

koimasai-(7).jpg

Ο Λημνιός πιέζει την Βικτόρια να συνεργαστεί. Θέλει μια τελευταία εξυπηρέτηση. Η Κατερίνα έχει βάλει στόχο να βοηθήσει τον συμμαθητή της που έμπλεξε λόγω της διακίνησης ουσιών που έκανε ο Τάκης. Ποια αποδεικτικά στοιχεία θα δείξει ο Λάκης στον Νικόλα σχετικά με τον φόνο του Χριστόφορου;

koimasai-(3).jpg

Επεισόδιο 50ό: Ο Νικόλας είναι πλέον αποφασισμένος να τιμωρήσει ο ίδιος τον Μάνο και τους συνεργάτες του. Ο Ίσσαρης και η Άννα επισκέπτονται τον Μηνά στις φυλακές, για τα στοιχεία που πιθανόν να έχει σχετικά με την εκτέλεση της Πολέμη.

koimasai-(4).jpg

Η Νάσια πιέζει τον Στάθη και την Βικτόρια να μετακομίσουν μαζί τους. Η Κατερίνα φλερτάρει με τον άνθρωπο που έμπλεξε τον συμμαθητή της με την Αστυνομία, χωρίς να αναλογίζεται τις επιπτώσεις και τον πιθανό κίνδυνο.

Ο Ματθαίος προετοιμάζει τον Νικόλα για αυτό που θέλει να κάνει. Ποιον σκοπεύει να τιμωρήσει προσωπικά; Με ποιον τρόπο θα το κάνει;

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου