Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης έχει πολλά ερωτηματικά για τη Θάλεια

Απόψε στις 22:50, στο MEGA – Δείτε το τρέιλερ

Μυστικά που βγαίνουν στο φως και μεγάλες αποκαλύψεις, που ταράζουν τις ισορροπίες στις ζωές των ηρώων, έρχονται στο νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο».

Ο Μανόλης και η Ευτυχία απειλούν την Κασσιανή πως, αν δεν σταματήσει τους εκβιασμούς, θα βγάλουν στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία για το αμαρτωλό της παρελθόν. Η Φιλαρέτη αρχίζει να ανακαλύπτει στοιχεία που έχουν σχέση με τον εξαφανισμένο της γιο. Ο Θέμης έχει πολλά ερωτηματικά για τη Θάλεια. Η είδηση για το θαύμα στη μονή κυκλοφορεί και κάνει έξαλλο τον Σταυρίνο. Ο Πέτρος παθαίνει σοκ με όσα ακούει από το στόμα του Λευτέρη

Δείτε το τρέιλερ:

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Σίσσυ Τουμάση.
Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς
Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου