Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος και η Μαρίνα περιμένουν με αγωνία την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία των απαγωγέων

Απόψε στις 21:00, στο MEGA – Δείτε το τρέιλερ

Η αγωνία κορυφώνεται, οι δολοπλοκίες στήνονται, ενώ βαθιά κρυμμένα μυστικά κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν απόψε στις 21:00, στη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς».

Ο Ισίδωρος και η Μαρίνα περιμένουν με αγωνία την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία των απαγωγέων. Η Ιουλία και η Αντιγόνη βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Την ίδια ώρα, ο Μάνος προσπαθεί να το σκάσει και καταλήγει αναίσθητος στο πάτωμα, χτυπημένος. Η Μυρτάλη απαιτεί εξηγήσεις από την Αθηνά για την παραμονή τής Άννας στο ελαιοτριβείο και τελικά οι δύο γυναίκες μαλώνουν άσχημα. Παράλληλα, ο Πότης εξομολογείται στον Αποστόλη πως είναι τσιμπημένος με την αδελφή του, αλλά του ζητά να μην της το πει. Η Μυρτάλη, τυφλωμένη από το μίσος, εκλιπαρεί τον Αλέξη να βγάλει την Αθηνά από τη μέση. Ο Φίλιππος ζητά από τη Βασιλική να κάνουν πλάτες στην Ειρήνη για να συναντιέται με τον Λεωνίδα. Ο Άρης, υπό το βάρος του χρέους, ενδίδει στην πρόταση του Δημοσθένη και δέχεται να συνεργαστεί στις παράνομες δουλειές του. Η Ισμήνη ανακαλύπτει ένα τηλέφωνο παλιάς τεχνολογίας στην τσέπη του Κωνσταντίνου και απαιτεί εξηγήσεις.

Δείτε το τρέιλερ:

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό
Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη
Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός
Αγγελική, η μικρή Κλειώ
Και οι

Στέλα Φυρογένη
Κούλλης Νικολάου
Βάσια Παναγοπούλου
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού
Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου