Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Παγιδευμένοι»: Νεκρός ο Δημήτρης – Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις

Εκείνος πεθαίνει και κατηγορούμενη για τη δολοφονία του θα είναι η Άννα…

Τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας στάθηκαν αφορμή για να γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας. Η Άννα και ο Δημήτρης βρέθηκαν αντιμέτωποι με πολύ δύσκολες καταστάσεις, αποδεικνύοντας ότι τίποτα δεν μπορεί να τους χωρίσει.

Κι όμως, αυτό θα συμβεί με το χειρότερο τρόπο, αφού εκείνος πεθαίνει και κατηγορούμενη για τη δολοφονία του θα είναι η Άννα…

Με κομμένη την ανάσα παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στην Τουρκία το φινάλε του πρώτου κύκλου της σειράς «Yargi», τη μεταφορά της οποίας βλέπουμε φέτος στον ΑΝΤ1. Ο πολυπόθητος γάμος έγινε, αλλά ο Δημήτρης και η Άννα δεν έζησαν βίον ανθόσπαρτό.

Ας τα πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή:

Στα επεισόδια που έρχονται, θα δούμε ότι ο Θοδωρής ήταν τελικά αυτός που σκότωσε τον πατέρα της Άννας και ο Σπύρος αυτός που ανέλαβε να εξαφανίσει το πτώμα. Έτσι, ο πρώτος θα οδηγηθεί και πάλι στη φυλακή, ενώ ο δεύτερος θα καθαιρεθεί από τα καθήκοντά του στην αστυνομία. Σύντομα όμως, θα αποκαλυφθεί μια διαφορετική εκδοχή των γεγονότων. Το όπλο εκπυρσοκρότησε την ώρα που ο Θοδωρής πάλευε με τον Κοσμά, ο νεαρός πίστεψε ότι ο πατέρας της Άννας ήταν νεκρός και έφυγε τρέχοντας. Στην πραγματικότητα όμως, εκείνος ήταν ακόμη ζωντανός. Κι ήταν ο φίλος του, ο Άκης, που έφτασε λίγο αργότερα στο σημείο και, κατ’ εντολή του Αγγέλου, του έδωσε τη χαριστική βολή. Το μόνο αποδεικτικό στοιχείο που υπάρχει βρίσκεται στο κινητό του Άκη, το οποίο όμως το έχει ο Αλέκος. Κι είναι η Άννα αυτή που αναλαμβάνει να το βρει, προκειμένου να καταφέρει να αποδείξει την αθωότητα του Θοδωρή. Ο Δημήτρης ανησυχεί ότι θα βάλει σε κίνδυνο τη ζωή της και προσπαθεί να τη σταματήσει. Μάταια, βέβαια, αφού εκείνη έχει πάρει την απόφασή της.

1.-(3).jpg

 

Όλοι εναντίον του Αλέκου

Η Άννα ζητά από το βοηθό του Αλέκου να τη βάλει κρυφά στο γραφείο του, προκειμένου να ψάξει για το κινητό του Άκη. Εκείνος το κάνει, αλλά, δυστυχώς, δεν καταφέρνει να το βρει. Βρίσκει, όμως, κάτι που της ανοίγει το δρόμο. Κάποια έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο Αλέκος κάνει ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Ο Νίκος αναλαμβάνει το δεύτερο μέρος του σχεδίου, να παγιδέψει τον Αλέκο. Πηγαίνει στο γραφείο του και του λέει ότι η Άννα έχει κάποια έγγραφα που τον καίνε.

Πανικόβλητος εκείνος, στήνει μια ολόκληρη επιχείρηση, ώστε να καταστρέψει όλα τα στοιχεία που μπορεί να τον οδηγήσουν στη φυλακή. Στο παιχνίδι όμως έχει ήδη μπει και η σύζυγός του, η Υβόννη, η οποία καταφέρνει να μπει στο γραφείο του και να κλέψει κάποια από τα έγγραφα που σκοπεύει να καταστρέψει.

6.-(1).jpg

Λίγο αργότερα, τα δίνει στην Άννα και στον Δημήτρη και ξεκινά επίσημα η έρευνα της αστυνομίας. Ο Αλέκος συλλαμβάνεται, ενώ παράλληλα βρίσκουν στο χρηματοκιβώτιο το κινητό με το βίντεο που αποδεικνύει ότι δολοφόνος του Κοσμά είναι ο Άκης.

Η μέρα της αποφυλάκισης του Θοδωρή φτάνει. Μετά από καιρό, η οικογένεια ενώνεται και πάλι. Όλοι, όμως, ξέρουν ότι χρειάζεται χρόνος για να επουλωθούν οι πληγές τους. Και πρώτος ο Δημήτρης, ο οποίος αποφασίζει να πάει μόνος του διακοπές. Στη διαδρομή, ωστόσο, τον περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη. Η Άννα εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά του και τον ρωτά: «Θα πας διακοπές χωρίς εμένα;». Οι δυο τους αποφασίζουν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους, που λόγω των γεγονότων δοκιμάστηκε αρκετά. «Συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα!», του λέει. «Το έχω καταλάβει εδώ και καιρό, αλλά αποφάσισα να σου δώσω χρόνο για να το καταλάβεις κι εσύ!», της απαντά εκείνος γελώντας.

1.-(2).jpg

Λίγο καιρό μετά, αποφασίζουν να παντρευτούν. Κουμπάροι τους είναι ο Σταύρος με τον Ανδρέα. Οι νεόνυμφοι λάμπουν από ευτυχία. «Αυτό ήταν! Δεν υπάρχουν άλλες ανοησίες, όπως το διαζύγιο, έτσι;», τον ρωτά η Άννα. «Ποτέ! Να ξέρεις ότι αν σε αφήσω ξανά, θα είναι μόνο επειδή άφησα την τελευταία μου πνοή!», της απαντά.

Έξι μήνες μετά, ο Δημήτρης δολοφονείται. Όλα δείχνουν ότι η Άννα τον σκότωσε. Ο Ανδρέας της περνά χειροπέδες και την οδηγεί στο αστυνομικό τμήμα. «Γιατί σκότωσες τον Δημήτρη;», τη ρωτά με δάκρυα στα μάτια. Είναι, όμως, εκείνη που το έχει κάνει; Μήπως θέλει να καλύψει κάποιον και γι’ αυτό αρνείται να μιλήσει;

 

Πηγή: Τηλεθεατής

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου