Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Ειρήνη απειλεί τον Αποστόλη ότι θα αποκαλύψει τα πάντα στη γυναίκα του

Στο μεταξύ, η Γεωργία αποκαλύπτει στον Άγη πως είναι έγκυος 

 

Ο «Παράδεισος των κυριών» έρχεται με νέο επεισόδιο απόψε στις 20:00. Η Ειρήνη απειλεί τον Αποστόλη ότι θα αποκαλύψει τα πάντα στη γυναίκα του, αν δεν πουλήσει το κτίριο του «Παραδείσου» στον Ντίνο..

Διαβάστε όσα θα συμβούν

Η αποκάλυψη που κάνει η Γεωργία στον Άγη, τον σοκάρει και ψάχνει να βρει έναν τρόπο, για να μην αναλάβει τις ευθύνες του. Η Ειρήνη πιέζει τον Αποστόλη να πουλήσει τον Παράδεισο στον Ντίνο και τον οδηγεί σε βιαστικές κινήσεις. Ο Ντίνος και η Μιράντα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν, για να προστατεύσουν την Ματούλα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Ο Σωτήρης απ’ την άλλη, προσπαθεί με κάθε μέσο να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από το θανατηφόρο καλάθι που ήρθε στο τμήμα, για τον Θανάση. Τα πρώτα συννεφάκια κάνουν την εμφάνισή τους στη σχέση του Μεμά και της Κούλας. Θα μπορέσουν να κάνουν στην άκρη τις υποχρεώσεις τους, για να δώσουν χώρο και χρόνο ο ένας στον άλλον; Ο Βλησσάρης, στην προσπάθεια του, να μάθει τι έγινε με τη Γεωργία, βρίσκεται μπλεγμένος, σε μια πολύ άσχημη κατάσταση.

Δείτε το τρέιλερ:

 

Τι θα δούμε απόψε:

 

 

Πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

Συμμετέχουν οι: Σωτήρης Τσακομίδης, Γιούλη Τσαγκαράκη, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Τραϊάνα Ανανία, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Σμαράγδα Αδαμοπούλου, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βούνος, Νικόλαος Αγαπίου, Βαγγέλης Ζάπας, Γιάννης Βασιλώττος, Στέργιος Ιωάννου, Έλενα Κούστα, Νικόλαος Καλιδώνης, Ερμίνα Γεράρδη, Λαμπρινή Σκρέκα, Γιώργος Ματαράγκας, Κατερίνα Διονυσοπούλου, Σωτήρης Ταχτσόγλου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου