Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Μαίρη Μαίρη Μαίρη»: Τι θα δούμε Παρασκευή και Σάββατο (Βίντεο)

Οι αξιολάτρευτες ηρωίδες της κωμικής σειράς του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους με απίστευτο κέφι, στα νέα επεισόδια την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στις 21:00 στο MEGA.

Επεισόδιο 5 (Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, στις 21:00)

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Ετοιμάζει κεφάτη δείπνο για τον Ηλία, ο οποίος δεν καταφέρνει τελικά να έρθει στο σπίτι της. Χτυπάει όμως το κουδούνι και μπροστά στην έκπληκτη Μαίρη εμφανίζεται ο Γιάννης. Οι ανησυχίες του Γιάννη και η κουβέντα τους θα έχουν αναπάντεχες συνέπειες.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Μοιράζεται με τη μητέρα της τον προβληματισμό ότι με τον Γιώργο ζουν σαν δύο ξένοι μέσα στο ίδιο σπίτι. Η Ζορζέτα επιμένει ότι ο Γιώργος έχει εξωσυζυγική σχέση. Οι υποψίες κυκλώνουν τη Μαίρη. Στη βραδινή τους έξοδο με τον Γιώργο, η Μαίρη βρίσκει αφορμή για να εκδηλώσει τη ζήλια της. Πώς θα εξελιχθεί η βραδιά τους;

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Η Ντίνα έχει μετατρέψει τη Μαίρη σε… υπηρέτριά της και έχει τις πιο παράλογες απαιτήσεις από εκείνη. Ο Κώστας παρεμβαίνει και κάνει παρατήρηση στη μητέρα του, όμως υποχωρεί από μία ξαφνική της αντίδραση.

Επεισόδιο 6 (Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στις 21:00)

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Η Μαίρη εκμυστηρεύεται στην Ιουλία, την αναποφασιστικότητά της ανάμεσα στον Γιάννη και τον Ηλία, όμως η μητέρα της δεν τη βοηθάει πολύ με τις απόψεις της. Στο τραπέζι όπου η Μαίρη και ο Γιάννης τρώνε, η συζήτηση ανάβει. Ένα αναπάντεχο περιστατικό οδηγεί τον Γιάννη στο νοσοκομείο. Η Μαίρη παρερμηνεύει τα πράγματα και νομίζει ότι εκείνη είναι υπεύθυνη για αυτό που συνέβη στον Γιάννη. Στο νοσοκομείο, οι παρεξηγήσεις θα διαδεχτούν η μία την άλλη.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Η Μαίρη αναφέρει στη μητέρα της, τη Ζορζέτα, ότι το πάθος του Γιώργου αναθερμάνθηκε. Η Ζορζέτα όμως δεν πείθεται και συνεχίζει να πιστεύει ότι ο Γιώργος απατά την κόρη της. Προτείνει μάλιστα στη Μαίρη έναν περίεργο τρόπο για να τον ξανακερδίσει. Η Μιμίκα έχει κι εκείνη να δώσει τις δικές της συμβουλές στη φίλη της για να ξυπνήσει τον πόθο στον Γιώργο. Η Μαίρη είναι μπερδεμένη, αλλά αποφασισμένη να κερδίσει ξανά το ενδιαφέρον του άντρα της.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Εκμυστηρεύεται στη φίλη της, τη Βιολέτα, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την παρουσία και τη συμπεριφορά της πεθεράς της στο σπίτι. Η Ντίνα συνεχίζει να έχει τις πιο παράλογες απαιτήσεις από τη Μαίρη, τις οποίες μάλιστα επικοινωνεί με εξωφρενικό τρόπο. Η Μαίρη προσπαθεί να εξηγήσει στον Κώστα ότι τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν στο σπίτι. Από την κουβέντα τους, εκείνος αρχίζει να ανησυχεί ότι η κόρη τους, η Κωνσταντίνα, μπορεί να έχει βρει αγόρι.

Πρωταγωνιστούν:

Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη, Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Αντιγόνη Νάκα,

η Σύλβια Δελικούρα,

η Βάσω Γουλιελμάκη,

η Μαίρη Σταυρακέλλη

και η Πηνελόπη Πιτσούλη

Έκτακτη συμμετοχή: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Καβογιάννη, Κρατερός Κατσούλης, Φωτεινή Ντεμίρη, Δήμητρα Στογιάννη, Πάρις Θωμόπουλος, Αντώνης Κρόμπας, Σπύρος Μπιμπίλας, Σοφία Βογιατζάκη, Μιχάλης Μιχαλακίδης, Γιάννα Ζιάννη, Κωνσταντίνα Βαρσάμη, Μιχάλης Ρέππας κ.ά

«ΜΑΙΡΗ, ΜΑΙΡΗ, ΜΑΙΡΗ»

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΙΧΑΛΗ ΡΕΠΠΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ MEGA

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 21:00

#ΜaryMaryMary

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου