Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Νατάσα Εξηνταβελώνη: Ο λόγος που είπε «ναι» στον «Παράδεισο των κυριών» και όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Σήμερα, Τρίτη 4 Οκτωβρίου, το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής «Happy day στον Alpha» την Νατάσα Εξηνταβελώνη, την πρωταγωνίστρια της μεγάλης σειράς του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών».

Η Αμαλία, του «Παραδείσου», μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά και το ρόλο της: «Είναι πολύ περίεργο για μένα, είναι πρωτόγνωρο, δεν είχα κάνει ποτέ μια σειρά, πόσο μάλλον μια σειρά μ’ αυτή την προβολή, καθημερινή σχεδόν. Είναι πάρα πολύ ωραίο και η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ μεγάλο μάθημα για μένα να δουλεύω και να μπορώ να το δω τόσο άμεσα στον φακό. Να μπορώ να δω τι μπορώ να εξελίξω, τι μπορώ να δουλέψω περισσότερο, είναι μεγάλο σχολείο».

Στη συνέχεια μας είπε: «Βλέπω τον εαυτό μου και το μεγάλο στοίχημα να μπορείς να πεις ότι βγαίνω λίγο απ’ έξω, κατεβάζω λίγο την αυστηρότητα και μπορώ να παρακολουθήσω την ιστορία. Είναι κάτι που δεν είναι απλό και φέτος είδα τον εαυτό μου στον κινηματογράφο και ήταν τεράστιο στοίχημα να πω ότι, σταμάτα να παρακολουθείς τη Νατάσα αν είναι καλή, αν είναι κακή, αν είναι όμορφη, αν είναι άσχημη και παρατήρησε την ιστορία και μπες μέσα σ’ αυτόν τον κόσμο».

Για την ταινία στην οποία συμμετείχε: «Η ταινία που πρωταγωνιστώ και πήγε και στις Κάννες θα την δούμε πολύ σύντομα, τον άλλο μήνα, θα προβληθεί και στην Ελλάδα. Η ταινία λέγεται Dodo και την σκηνοθετεί ο Πάνος Κούτρας…».

Για τον ρόλο της στη σειρά: «Είναι καταιγιστικές οι εξελίξεις, στον «Παράδεισο», αυτό είναι αλήθεια. Εγώ παρακολουθώντας τώρα τα επεισόδια, γιατί έχουμε προχωρήσει αρκετά εμείς στα επεισόδια, συνειδητοποίησα πόσα πολλά πράγματα συμβαίνουν σχεδόν σε κάθε σκηνή. Η Αμαλία είναι ένα νέο κορίτσι, είναι λίγο πριν την ενηλικίωση, είναι πάρα πολύ ερωτευμένη, την κινεί ο έρωτάς της για τον Ντίνο που είναι ο αγαπημένος της. Είναι ένα κορίτσι που έχει σπουδάσει στο εξωτερικό, φέρνει νέες ιδέες στον κύκλο της, αγαπά πάρα πολύ την οικογένειά της, οπότε δεν θα έλεγε πολύ όχι τον πατέρα της και βρίσκεται ανάμεσα σε τεράστια διλλήματα».

Αποκάλυψε ότι έκανε οντισιόν με τον Αργύρη Πανταζάρα για τον ρόλο της Αμαλίας κατευθείαν, έκανε δύο σκηνές από τα πρώτα επεισόδια και μετά δέχτηκε το τηλεφώνημα ότι έχει επιλεγεί.

Για τις εξελίξεις στη σειρά: «Επειδή τα επεισόδια προχωρούν και κάπως προχωράμε κι εμείς μαζί τους, είμαστε σε συνεννόηση με τη σεναριογράφο και με όλη την ομάδα. Νομίζω δεν έχει αποφασιστεί πως θα πάει ακριβώς. Ξέρουμε κάποια πράγματα για τη βασική γραμμή των χαρακτήρων και της ιστορίας, αλλά θα προχωρήσει βήμα βήμα».

Για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τα νούμερα τηλεθέασης δε με αφορούν ιδιαίτερα, να πω την αλήθεια. Έχουμε μια εικόνα γιατί συζητάμε μεταξύ μας, αλλά εμένα προσωπικά όχι τόσο. Κάνεις μια δουλειά για να την αγαπήσει ο κόσμος. Δε νομίζω ότι τα νούμερα είναι οδηγός».

Όσον αφορά στο θέατρο, θα συμμετέχει τώρα στο θεατρικό «Η Βίλα (Ο δρόμος που δεν πήραν)» και μετά στο «Revolution».

Τέλος, δήλωσε ότι χαίρεται πάρα πολύ που φέτος δουλεύει με πολύ αγαπημένους ανθρώπους και ονειρεύεται το επόμενο ταξίδι της..

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00