Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Γιώργος Γεροντιδάκης: Ο Λευτέρης σκάει σαν βόμβα στα θεμέλια του Σασμού (Βίντεο)

Ο ηθοποιός μίλησε για τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί στη δραματική σειρά του Alpha – «Ακολουθεί πιστά το σχέδιό του και το λόγο για τον οποίο βρίσκεται εκεί που βρίσκεται»

Ένας ηθοποιός που μας έχει κατακτήσει μέσα από την τηλεοπτική παρουσία του, ο Γιώργος Γεροντιδάκης ήταν προσκεκλημένος της Ναταλίας Γερμανού και του «Καλύτερα δε γίνεται», χθες Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για όλα, από την πρώτη του εμφάνιση σε ηλικία 11 χρονών στο κινηματογραφικό «Peppermint» του Κώστα Καπάκα, το ρόλο του στο «Σασμό» που έρχεται για να φέρει ανατροπές αλλά και για την προσωπική του ζωή, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022, στην ιστορία του «Σασμού» θα μπει ένας νέος ήρωας, ο Λευτέρης Ορφανός, ρόλο που υποδύεται ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Αστυνομικός, έξυπνος, αποφασιστικός κι αφοσιωμένος στη δουλειά του και στις αποστολές του, θα φέρει τα πάνω κάτω, έτσι ώστε οι ζωές κάποιων εκ των πρωταγωνιστών να μην είναι ποτέ πια οι ίδιες.

«Ο Λευτέρης, σκάει σα βόμβα στα θεμέλια του Σασμού» υπογραμμίζει, εξηγώντας τι ήταν αυτό που τον γοήτευσε ώστε να πει το «ναι». «Ο Λευτέρης προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στο ψέμα και την αλήθεια.

Ψεύδεται ο ίδιος, τα λόγια που θέλει να πει, στην πραγματικότητα δεν ξέρεις αν τα λέει επειδή τα πιστεύει ή για ποιο λόγο τα λέει. Σαφώς είναι ένας άνθρωπος που ελίσσεται στις καταστάσεις και λόγω της δουλειάς του αλλά παράλληλα είναι και ένας άνθρωπος ο οποίος είναι εγκλωβισμένος ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα.

Ακολουθεί πιστά το σχέδιό του και το λόγο για τον οποίο βρίσκεται εκεί που βρίσκεται» σύμφωνα με τον Γιώργο Γεροντιδάκη.

Είναι καλός ή κακός;

«Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί ήρωες, υπάρχουν τα κίνητρα» απαντά. «Ο Λευτέρης μπαίνει με ένα κίνητρο, ακολουθεί πιστά το σχέδιό του, αλλά ξέρουμε ότι το ένα ψέμα φέρνει το άλλο και το πώς μπλέκεται, εν τέλει, μέσα σε αυτό. Η εξέλιξη του ήρωα μου αρέσει πολύ. Έχει πολύ υλικό. Δεν ξέρει κανείς ποιος είναι. Θα προσπαθήσει και ο ίδιος να κάνει σασμό με τον εαυτό του» τονίζει.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου