Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Οι Παγιδευμένοι: Δείτε τη σκηνή που παίζει ο Νότης Μηταράκης (Βίντεο)

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου έκανε μια guest εμφάνιση στη νέα σειρά του AΝΤ1

Η νέα αστυνομική σειρά, με τίτλο «Οι Παγιδευμένοι » έκανε σήμερα πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και ένα γνώριμο πρόσωπο της πολιτικής σκηνής, έκανε την εμφάνισή του στο πρώτο επεισόδιο.

Πρόκειται για τον υπουργό Μετανάστευσης και ΑσύλουΝότη Μηταράκη και βουλευτή Χίου με τη Νέα Δημοκρατία, που υποδύεται στο πρώτο επεισόδιο τον εαυτό του και μάλιστα στο βίντεο που κυκλοφόρησε, αναφέρει σε μία από τις φράσεις του τη Χίο («Κανόνισε να έρθεις και κάποια στιγμή στη Χίο»).

Στην υπόθεση της σειράς η οποία γυρίζεται και στο κτίριο του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, ένα νεαρό κορίτσι δολοφονείται.

Ποιοι είναι οι αληθινοί δράστες και ποιοι οι ηθικοί αυτουργοί; Μια δικηγόρος και ένας εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Έχουν, όμως, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Για τον Δημήτρη, ο νόμος και η Δικαιοσύνη είναι το ίδιο. Για την Άννα, άλλο ο νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη. Παγιδευμένοι σ’ έναν λαβύρινθο μυστικών, ψάχνουν να βρουν διέξοδο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μέσα από μια δαιδαλώδη διαδρομή συναισθημάτων, αναζητούν την αλήθεια. Κανείς τους, όμως, δεν θα μπορέσει να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από την οφθαλμαπάτη. Η πορεία προς την εξιχνίαση του εγκλήματος θα τους φέρει πιο κοντά, αλλά θα κλυδωνίσει και τις σχέσεις των προσώπων που είναι γύρω τους. Γιατί η αλήθεια δεν έχει μόνο ένα πρόσωπο. Γιατί κανείς δεν είναι αθώος.

 

https://youtu.be/4OPQxf72A6I

 

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ – ΠΡΕΜΙΕΡΑ – Δευτέρα 19/09 στις 22:00

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης Μαρκέτος) και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη).
Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Άννα Πορφύρη, Αθηνά Ροδίτου, , Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Αλεξάνδρα Ούστα, Εβελίνα Γουρνά, Αστέρης Κρικώνης, Αλεξάνδρα Στεργίου, Βασίλης Αφεντούλης, Ανδρομάχη Δαυλού, Γιάννης Ζωγράφος, Φώτης Πετρίδης, Κωστής Ραμπαβίλας, Δήμητρα Καρακωνσταντή, Μάνος Γερονυμάκης.

Σκηνοθεσία: Βίκυ Μανώλη
Απόδοση σεναρίου: Σωτηρία Ψευτούδη

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00