Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ο Μάξιμος Μουμούρης σκιαγραφεί τον ρόλο του στην «Γη της ελιάς» (Βίντεο)

Ο Μάξιμος Μουμούρης βρέθηκε καλεσμένος στο «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για την «Γη της Ελιάς» που πρωταγωνιστεί

Ο «σκοτεινός δικηγόρος» της επιτυχημένης σειράς του MEGA, η «Γη της Ελιάς», Μάξιμος Μουμούρης κάθισε στον καναπέ του «MEGA Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του Β’ κύκλου της σειράς και το τι μέλλει γενέσθαι.

«Ξεκινούν νέες ιστορίες που έχουν πολύ ενδιαφέρον στη «Γη της Ελιάς». Δεν μου αρέσουν τα spoiler, γιατί όλοι θέλουν να μάθουν τι θα γίνει στην συνέχεια; Ένα κομβικό σημείο, μία ιστορία που ξεκινά είναι η φυλάκιση της Αθηνάς. Αυτό δεν θα περάσει εύκολα και θα είναι και ένας Εισαγγελέας που δεν θα την αφήσει», δήλωσε ο Μάξιμος Μουμούρης.

Για τον ρόλο του είπε χαρακτηριστικά: «Η σχέση μου στη σειρά περνάει κρίση και την παλεύω και νομίζω θα βγούμε ζωντανοί και θα το ξεπεράσουμε μέχρι να έρθει μία άλλη κρίση. Πόσο κρυφό μπορεί να κρατήσει από την Ισμήνη ένα κομμάτι της ζωής του; Εκεί θα υπάρχει μία ρίξη την οποία περιμένω πως και πώς να διαβάσω στο σενάριο. Γράφεται συνεχώς το σενάριο, η συγγραφική ομάδα είναι στο «κόκκινο».

«Μπαίνουν νέα παιδιά που ανοίγουν τις ιστορίες. Όσον αφορά στο κομμάτι του Κωνσταντίνου, δεν περνάει εύκολα με την είσοδο του Δημοσθένη, δεν μπορεί να πει ούτε τέρμα ούτε τίποτα», υπογράμμισε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου