Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η ηθοποιός δημοσίευσε backstage φωτογραφίες από τη σειρά «στΟργή»

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη σειρά μαζί με τη Μαρία Ναυπλιώτου

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη πρόκειται να βρεθεί ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα συμμετέχουν στη νέα τηλεοπτική σειρά του ΣΚΑΪ με τίτλο «στΟργή».

Η ηθοποιός θα βρεθεί στις συνεδρίες με τη γιατρό, την οποία υποδύεται η Μαρία Ναυπλιώτου. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και η Ευδοκία Ρουμελιώτη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε φωτογραφίες από τα παρασκήνια της νέας σειράς και παρουσιάζεται με ένα μαύρο μαντήλι στο κεφάλι, για τις ανάγκες του ρόλου.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός: 

Roumeliwth__2_
Roumeliwth__1_

Η πλοκή της σειράς 
Η νέα σειρά με τίτλο «Στοργή» διαδραματίζεται σε ένα ψυχοθεραπευτικό κέντρο, στην Αθήνα. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε την Μαρία Ναυπλιώτου, η οποία θα υποδυθεί την ψυχολόγο Καλογεροπούλου, τη Γιατρό, όπως την αποκαλούν όλοι. Μαργαρίτα Την ομάδα του Κέντρου αυτού στελεχώνουν οι Βίκυ Παπαδοπούλου (Ψυχολόγος Βίκυ Βρανά), Κωνσταντίνος Λάγκος (Παιδοψυχίατρος Δαμιανός Γαλάνης), Γιολάντα Μπαλαούρα (Πηγή, γραμματέας του Κέντρου), Βασίλης Μηλιώνης (Μπίλη) και Μέγκυ Σούλι (Μυρτώ).

Στις θεραπευτικές συνεδρίες με τη Γιατρό πρωταγωνιστούν με βάση τις ιστορίες οι: Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μάρω), Ιωάννης Παπαζήσης (Γιάννης), Βασιλική Τρουφάκου (Ειρήνη), Αναστασία Παντούση (Αλίκη), Αλέκος Συσσοβίτης (Σάκης), Δέσποινα Γιαννοπούλου (Δώρα), Μαρίλια Μητρούση (Άννα), Σοφία Πριόβολου (Αγνή), Γιωργής Τσουρής (Χρήστος), Νεφέλη Κουρή (Καίτη).

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου