Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

MasterChef: Η εξομολόγηση της Φανής Ζιώγα – «Συνειδητοποίησα ότι είμαι bisexual στα 17 μου, ο παππούς μου με στήριξε»

Ανατροπή υπήρξε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, καθώς η Φανή Ζιώγα ανακοίνωσε την τελευταία στιγμή ότι  αποφάσισε να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

Αν και ήταν η νικήτρια στη δοκιμασία αποχώρησης εναντίον του Νίκου Μπέρκα, η νεαρή παίκτρια αποφάσισε να μη συνεχίσει στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Ο λόγος, όπως εξήγησε κι η ίδια, ήταν ένα θέμα υγείας ενός πολύ αγαπημένου της ανθρώπου, του παππού της.

«Θα ήθελα να αποχωρήσω εγώ από τον διαγωνισμό σήμερα. Χάρηκα πολύ που έφτιαξα το πιάτο σας, δεν μπορούσα να μην μαγειρέψω. Ο λόγος είναι ένα προσωπικό, οικογενειακό ζήτημα υγείας και μου είναι δύσκολο να είμαι μακριά τους αυτή τη στιγμή», δήλωσε αρχικά η παίκτρια.

https://www.youtube.com/watch?v=fz-YGzWOJBg

Στη συνέχεια, προχώρησε σε μία συγκινητική εξομολόγηση για τον παππού της. Όπως είπε χαρακτηριστικά, ήταν εκείνος που την στήριξε σε όλες τις δύσκολες στιγμές της ζωής της. Ακόμα κι όταν χρειάστηκε να μιλήσει ανοιχτά στους γονείς της για τη σεξουαλικότητά της.

«Είναι ο άνθρωπος που με μεγάλωσε. Μου έχει μάθει πολλά, είναι μια κατηγορία από μόνος του. Μακάρι να είναι όλοι σαν τον παππού μου. Με έχει μεγαλώσει με τη γιαγιά μου και ξέρουν τα μάτια μου καλύτερα κι από εμένα», είπε η Φανή Ζιώγα.

«Είμαι bisexual και μέχρι τα 17 μου, που το συνειδητοποίησα, είχα σχέσεις με άντρες κανονικά. Ο παππούς μου ήταν που μου είπε “θέλω να είσαι καλά, είτε αυτό είναι με άντρα, είτε με γυναίκα. Θέλω να σε βλέπω να χαμογελάς. Αν δεν χαμογελάς, θα κανονίσω εγώ”», εξήγησε η παίκτρια, λίγο πριν αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00