Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Βασίλης Παρωτίδης: Το GNTM είχε παραπάνω ίντριγκα από ό,τι περίμενα, ήταν reality, όχι fashion show (Βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τον Βασίλη Παρωτίδη, τον κούκλο μοντέλο που γνωρίσαμε από το GNTM, ο οποίος μίλησε για το λόγο που αποχώρισε από τον διαγωνισμό, αλλά και για τη σχέση του με τη σύντροφό του!

«Σπουδάζω ψυχολογία που ήταν ο μεγαλύτερός μου στόχος και δουλεύω ως μοντέλο, αλλά και ως προώθηση σε κλαμπ», ανέφερε ο Βασίλης Παρωτίδης για όσα κάνει αυτή την περίοδο.

«Η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα που με έχει φλερτάρει είναι 35-37 αλλά δε ρωτάω ηλικία, δε γίνομαι αδιάκριτος», αποκάλυψε ο ίδιος.

Μιλώντας για το λόγο που έφυγε από το GNTM, το νεαρό μοντέλο είπε ότι «Δεν με αντιπροσώπευε η κατάσταση του παιχνιδιού. Έφυγα οικειοθελώς γιατί προτιμούσα να “ματώσω” παραπάνω έξω παρά να πάρω μόνο προβολή. Ο καθένας κοίταζε να φάει το διπλανό του. Το GNTM είχε παραπάνω ίντριγκα από ό,τι περίμενα, ήταν reality, όχι fashion show».

«Είχα πάει σε ένα casting, με είδαν και μου είπαν είσαι ακόμα παιδάκι, οριακά μωρό», είπε μιλώντας για απόρριψη που έχει δεχτεί στα επαγγελματικά του.

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή, ο Βασίλης Παρωτίδης αποκάλυψε ότι «Είμαι σε σχέση έναν χρόνο και δυο μήνες, ήταν πολύ υποστηρικτική και όταν πήγα στο GNTM. Δε με ζηλεύει η κοπέλα μου, γελάμε και με διάφορα σκηνικά».

«Δεν έχω ανοίξει ποτέ κινητό, δεν έχω ψάξει και ρωτήσει ποτέ, αν θέλει κάτι να μου πει, ας μου το πει η ίδια», σημείωσε ο ίδιος κλείνοντας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου